IMAGINI: Accident mortal! Victime încarcerate și un copil proiectat prin parbriz

duminică, 04 aprilie 2021, 15:25
1 MIN

Două mașini s-au ciocnit violent în localitatea Cozmești duminică după-amiază. Trei persoane au rămas încarcerate, iar un copil a fost proiectat prin geam.

UPDATE

Autoturismele care au intrat în coliziune sunt un Ford Focus și un Rover. În Ford se aflau bărbatul care a murit, femeia care a fost transportată la spital inconștientă și copilul de 4 ani care a fost dus cu elicopterul la Iași, având traumatism cranio-cerebral sever și un hematom. În Rover se aflau doi bărbați, unul de 26 de ani dus la Pașcani, având traumatism la coloana cervicală și o contuzie la genunchi, și unul care a mers cu mijloace proprii la spital (cel care a efectuat apelul la 112).

UPDATE

Avem noi imagini de la locul accidentului.

Autoturismele au fost avariate complet.

INFO

Una dintre mașini s-a răsturnat pe câmp.

Trei persoane rămăseseră încarcerate în urma impactului și, din nefericire, una, un bărbat de aproximativ 50 de ani, nu a supraviețuit.

O altă persoană, femeie, era inconștientă, dar prezenta semne vitale și a fost preluată de un echipaj SAJ pentru a fi transportată la spitalul din Pașcani.

A treia victimă era conștientă, cu o fractură de membru inferior. A fost dusă de un echipaj SMURD la o unitate medicală.

Copilul a fost transportat cu elicopterul (ESA – echipaj de salvare aeriană) la Spitalul de Copii "Sfânta Maria" din Iași.

Deocamdată nu se știe cauza producerii coliziunii.

Comentarii