De Business

Punem punctul pe știi

FOTO: Caserolele cu cireșe periculoase au fost retrase. Fuseseră doar „etichetate greșit”

luni, 07 mai 2018, 11:43
2 MIN
 FOTO: Caserolele cu cireșe periculoase au fost retrase. Fuseseră doar „etichetate greșit”

Cireșele de import au apărut în supermarketuri, însă unele caserole aveau inscripționate niște avertismente care i-au uimit pe clienți. Conform indicațiilor, cireșele ar trebui decojite pentru a fi consumate în siguranță, fiind tratate cu niște substanțe periculoase pentru organism. Însă reprezentanții Carrefour au precizat că respectivele caserole au fost etichetate greșit.

UPDATE ORA 16:20

Reprezentanții Carrefour spun că respectivele caserole au fost etichetate greșit și că nu reprezintă niciun pericol consumul de cireșe.

Comunicatul oficial al Carrefour:

"Va comunicam faptul ca produsul respectiv a fost retras de la raft.

Ne-am adresat furnizorului pentru informatii suplimentare si ne-a comunicat urmatoarele aspecte: din cauza unei regretabile erori umane, informatiile de pe etichetele produsului erau eronate, operatorul furnizorului insarcinat cu tiparirea lor folosind un alt sablon de etichete, destinat unui produs de citrice.

De asemenea, precizam faptul ca produsul nu reprezenta niciun pericol pentru consumul uman si respecta in totalitate standardele de calitate prevazute de lege, conform declaratiei de conformitate provenita de la furnizor.

Ne cerem scuze pentru incident si va asiguram ca acesta este un caz izolat, importanta pe care o acordam afisarii corecte a etichetelor aplicate pe produse fiind foarte mare.

Va asiguram ca pentru noi siguranta clientilor nostri si respectarea standardelor de calitate pentru produsele comercializate sunt prioritare si reprezinta preocuparile noastre permanente.

Va multumim mult pentru intelegerea acordata in situatia de fata".

UPDATE ORA 12:43

"Doar ce le-am cumparat de la Carrefour Romania Mega mall. Stie cineva daca exista si cutit special pentru aceasta operatiune de indepartare a cojilor la cirese? Pt mine e prima oara cand vad asa ceva. Carrefour Romania aveti si un instrument special pt asa ceva??", a scris Augustin Katea pe Facebook.

Comentarii