anunturi
grandchef
Bolta rece
anunturi
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional
anunturi

Comunicat de presă (P)

Fundația EuroEd din Iași anunță finalizarea proiectul Erasmus+ de succes GoScience – creativity and enhanced comprehension in science teaching and learning

GALERIE
euroed
 • euroed
- +

Fundația EuroEd din Iași finalizează un proiect de anvergură europeană privind dezvoltarea înțelegerii subiectelor din domeniul științelor (matematică, fizică, chimie, biologie) prin promovarea creativității elevilor.

Fundația EuroEd are deosebita plăcere de a organiza, în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Iași, un eveniment de multiplicare și promovare a proiectului Erasmus+ de succes GoScience – creativity and enhanced comprehension in science teaching and learning (creativitate și înțelegere sporită în predarea și învățarea științelor), 2017-1-BG01-KA201-036209.

Evenimentul va avea loc in data de 2.07.2019, interval orar 9:30 - 13:00, locația: Sala de Conferințe a Inspectoratului Școlar Județean Iași (Corpul C).

Scopul proiectului GoScience este de a dezvolta înțelegerea subiectelor din domeniul științelor (matematică, fizică, chimie, biologie) prin promovarea creativității studenților, făcând astfel mai ușor de înțeles cunoștințele din domeniul științelor, pentru a putea fi implementate mai ușor în viața reală. Proiectul este coordinat de Liceul Profesional “Dr. Asen Zlatarov” - PGAZ (Bulgaria) și implică colaborarea a parteneri europeni din Germania, Letonia, Lituania, Italia, Spania și România.

În cadrul proiectului, cadre didactice din mai multe școli din Iași au fost implicate în programe de formare internaționale și dezvoltare de resurse educaționale interactive. Proiectul promovează dobândirea de noi competențe și abilități pentru a aborda realizările elevilor și pentru a lucra nu numai pentru formarea cunoștințelor de bază și a competențelor științifice, ci și pentru formarea competențelor transversale - dezvoltarea creativității, adaptarea la schimbări rapide, competențe interculturale, dezvoltare socială, competențe "a învăța să înveți" și o percepere mai bună a propriei capacități de rezolvare a problemelor.

Mai multe detalii pe http://www.goscience.eu/

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

La Davos agenda a fost dominată de imperativul „salvării planetei” şi ofensiva de şarm a Chinei (III)

Alexandru LĂZESCU

La Davos agenda a fost dominată de imperativul „salvării planetei” şi ofensiva de şarm a Chinei (III)

Percepţia negativă şi criticile faţă de reuniunea de la Davos, în cadrul căreia vicepremierul chinez Liu He a anunţat dorinţa Beijingului de „re-globalizare”, au căpătat o tot mai mare amploare pe măsură ce propunerile avansate în timpul discuţiilor din cadrul Forumului s-au transformat într-o agendă radicală de inginerie socială motivată de o titanică luptă cu „schimbările climatice”.

opinii

O lume fără SUA

Briscan ZARA

O lume fără SUA

Imităm fără măcar să ne mai dăm seama artişti, sportivi, VIP-uri, politicieni americani, urmărim în proporţie covârşitoare filme de peste ocean, ascultăm muzică produsă tot de acolo, gândim şi dorim ceea ce gândesc şi doresc ei. Vorbim pe jumătate engleză pentru că ni se pare că nu există cuvinte sau expresii echivalente în română sau care să exprime atât de bine ceea ce „simţim”. Am împrumutat până şi gesturi caracteristice lor...

Nefericitul

Cristina DANILOV

Nefericitul

Privind în jur vedem cum unii oameni știu să găsească fericirea chiar și când lumea se prăbușește lângă ei, alți sunt nefericiți, deși au totul. Pentru unii, fericirea este trecătoare și depinde de circumstanțele prezente, în timp ce alții par să fie în general fericiți sau în general nefericiți, indiferent de ceea ce se întâmplă în viața lor. Se pune întrebarea: cum ar trebui să definim fericirea ca să putem înțelege mai bine nefericirea - prin succes și recunoaștere publică, satisfacția interioară sau altcumva?

Unificatori şi dezbinatori (I)

Mihai DORIN

Unificatori şi dezbinatori (I)

Nu sunt prea numeroase ideile creatoare de istorie. Creaţia în istorie nu e însă doar despre capacitatea de a proiecta idealuri, cât mai ales despre consecvenţa de a le perpetua, indiferent de riscuri şi de a descifra sensuri noi, în acord cu vremurile. 

pulspulspuls

Un scenariu care dă broboane reci multor liberali ieşeni. Îi va lăsa au ba Ciucă pe tuşă?

Un scenariu care dă broboane reci multor liberali ieşeni. Îi va lăsa au ba Ciucă pe tuşă?

Am râs noi, am glumit, ne-am dat coate, dar cât e glumă-i panaramă, şi ce-i serios apăi serios rămâne. Da, la ţinutul la distanţă a lui Chirica şi Alexe de către şeful liberalilor de Ziua Unirii de la Iaşi ne referim. 

Caricatura zilei

Second Hand Germania

Editia PDF

Bancul zilei

Doi prieteni se întâlnesc dupa multa vreme: - Ei, prietene, cum e viata de barbat însurat? - Excelenta! Am reu (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Un raport al Universitatii “Babes Bolyai” din Cluj Napoca a stabilit ca teza de doctorat a ministrului de Interne este plagiata. Credeti ca Lucian Bode sa demisioneze?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.