Încă nouă loturi de pădure scoase la licitaţie în judeţul Iaşi pentru împăduriri
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

sambata, 15.05.2021

Încă nouă loturi de pădure scoase la licitaţie în judeţul Iaşi pentru împăduriri

GALERIE
padure
  • padure
- +

De data asta, lucrările prevăzute sunt de împădurire, completare şi regenerare.

Regia Naţională a Pădurilor caută să angajeze servicii privind cultura şi refacerea pădurilor, în scopul realizării programului de regenerări artificiale pentru anul 2021.

Pe lângă împăduriri, completări etc., cei de la Romsilva vor să achiziţioneze serviciile necesare în vederea efectuării „ajutorării regenerării naturale“, precum şi lucrările destinate întreţinerii culturilor (mobilizări de sol, descopleşiri, tăieri de tufişuri etc.). Valoarea totală estimată a lucrărilor este de 3,97 milioane de lei fără TVA.

Procedura lansată pe platforma electronică de achiziţii publice pentru judeţul Iaşi cuprinde nouă loturi. Cel mai mare se află pe raza Ocolului silvic Paşcani şi este evaluat la 967 de mii de lei. Lucrările de pe raza Ocolului silvic Hârlău sunt evaluate la 872 mii lei, iar cele din zona Lunca Cetăţuii, la 690 de mii de lei. Ocolul silvic Iaşi are trei pachete cu o valoare totală de 648 mii lei, iar cel de la Pădureni, unul, aproape 400 de mii de lei. Cele mai mici loturi sunt la Dobrovăţ (227 mii lei) şi Podu Iloaiei (aproape 170 mii lei).

Lucările, care se întind pe o durată de 10 luni, vizează atât plantări/ completări de puieţI, cât şi răspândirea seminţişului. Ofertele pot fi depuse până pe 11 februarie, câştigătorii urmând să fie anunţaţi cel mai târziu în iunie.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Principiul lui Peter şi sportul

Nicolae GRECU

Principiul lui Peter şi sportul

Cei care nu izbutesc să treacă trec graniţa dintre competenţă şi incompetenţă se consideră insultaţi de către cei care observă aceasta.

Filmuletul zilei

opinii

Metamorfoze ale protocronismului sau despre incompetenţa cu ştaif (VII)

Eugen MUNTEANU

Metamorfoze ale protocronismului sau despre incompetenţa cu ştaif (VII)

În ultimul foileton al acestei serii sunt analizate două „contribuţii“ recente ale unor autori români, marcate de manipularea de tip protocronist a unor documente de istorie medievală europeană.

Nu poţi fi misogin când vorbeşti despre mironosiţe

pr. Constantin STURZU

Nu poţi fi misogin când vorbeşti despre mironosiţe

Ziua de mâine, a treia duminică a Paştilor, este consacrată femeilor mironosiţe (purtătoare de miruri la mormântul Domnului). Un bun prilej pentru a vorbi despre condiţia femeii în creştinism.

Este morala creştină compatibilă cu etosul capitalismului?

Aurelian-Petruș PLOPEANU

Este morala creştină compatibilă cu etosul capitalismului?

Azi doresc să vă provoc la reflecţie, fără să mă implic impunând vreun punct de vedere personal care să mă înregimenteze într-o tabără pro sau contra. E un subiect incitant, argumentele variate ale apărătorilor şi acuzatorilor nefiind deloc futile în a decela un răspuns definitiv.

pulspulspuls

Senatoarea de la Iaşi a dat iar iama-n pălării

PULS

Senatoarea de la Iaşi a dat iar iama-n pălării

Nu ştim alţii cum sunt, dar noi, numai când vedem o nouă pălărie a madamei senator PNL de Iaşi Scântei, parcă ne tresaltă inima de ce procopseală pe capul nostru s-a ales încât să avem şansa unei aşa reprezentări în Parlament. Nu, nu vă gândiţi că e la Iaşi madama, căci auzim că pe-aici n-a mai dat de la alegeri încoace, ci undeva pe la Arad, de ziua Regelui, ştiţi voi pasiunea veche.

Caricatura zilei

WC spațial

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.