Femeie carbonizată într-un apartament din Alexandru. Poliţia verifică alibiul concubinului

duminică, 08 mai 2022, 23:14
1 MIN
 Femeie carbonizată într-un apartament din Alexandru. Poliţia verifică alibiul concubinului

O femeie din Iaşi în vârstă de aproximativ 75 de ani a murit în condiţii misterioase. Elena Ichim, care locuia la etajul patru al unui bloc de pe strada Muşatini a fost găsită carbonizată în baia locuinţei, după ce pompierii au stins incendiul care îi cuprinsese apartamentul. Imediat după ce au stins incendiul, pompierii au chemat poliţiştii şi procurorii deoarece au considerat incendiul ca fiind duspect.

 "A intervenit o autospecială cu modul de descarcerare, o autospecială de intervenţie şi stingere şi un echipaj de prim ajutor calificat din cadrul Detaşamentului 1 de Pompieri Iaşi. Incendiul a fost lichidat, au ars un dulap în bucătărie şi o uşă de la baie, în baie a fost găsită o femeie în vârstă de aproximativ 75 de ani, decedată, carbonizată", au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi.

 Corpul femeii a fost transportat la Institutul de Medicină Legală pentru necropsie, informaţiile medicilor de aici fiind vitale pentru procurori, care vor să afle dacă nu a avut loc o crimă. Ieri, procurorii au precizat că femeia nu avea leziuni interne şi externe, însă că se cercetează cine a produs incendiul. "Victima nu are leziuni externe sau interne.

Continuă ancheta pentru a se stabili cum şi cine a produs incendiul, care a condus la deces", ne-a precizat Mihaela Apostol, procuror şef al Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi. Principalul suspect al anchetatorilor este concubinul femeii. Acesta a spus că în timpul incendiului se afla la Mironeasa. 

Comentarii