Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

duminica, 03.12.2023

Individul care s-a pozat urcat pe o maşină, în faţa Poliţiei, a fugit în Anglia

GALERIE
bataus
  • bataus
- +

El este căutat pentru provocarea unei bătăi generale într-o discotecă.

Individul care a pus la cale bătaia din clubul Pub Quatro a fugit în Anglia, unde stă în carantină două săptămâni. Ioan Ciprian Radu a fost „protagonistul” bătăii din clubul din Răducăneni din urmă cu o săptămână şi este fiul unui PNL-ist influent din comună.

Localnicii din Răducăneni spun că şeful secţiei de poliţie de aici a închis de multe ori ochii la scandalurile provocate de individul fugit în Anglia. Mai mult, unele voci spun că acesta ar fi ştiut înainte că urmează arestări şi a fugit.

Ioan Ciprian Radu are pe Facebook o fotografie în care arată că îi sfidează pe toţi: a aliniat cele trei maşini ale sale chiar în faţa sediului poliţiei şi s-a urcat pe una dintre ele. Imediat după ce în presă au apărut clipuri video cu bătaia din club, Ciprian Radu a fugit în Anglia.

„Toţi au fost arestaţi, el a scăpat. Are noroc de tatăl său care este destul de influent în Răducăneni, inclusiv la vârful poliţiei. Şeful poliţiei locuieşte în Răducăneni şi chiar el îl ocoleşte pe individ”, ne-a spus un localnic.

Procurorii spun că Radu a fugit din ţară imediat după scandal. „După comiterea faptelor, în seara zilei de 24.10.2021, inculpatul R.I-C. a părăsit teritoriul ţării, plecând în Marea Britanie, unde a intrat în carantină pentru 14 zile”, spun procurorii.

Ceilalţi doi scandalagii din club, Ciprian Balint şi Egidiu Trufea, prieteni de pahar cu Ciprian Radu, au fost găsiţi acasă şi băgaţi în arest pentru 30 de zile. De asemenea, cei trei bodyguarzi ai clubului care s-au bătut cu scandalagii au fost arestaţi pentru 30 de zile, chiar dacă unul dintre ei se afla pe patul de spital.

Cei trei bodyguarzi s-au apărat de scandalagii, dintre care unul, Egidiu Trufea, a sărit la bătaie cu un topor în mână. Însă, cei trei guarzi sunt acuzaţi şi că „au preluat iniţiativa” de a răspunde provocării celor trei scandalagii.

„La data de 24.10.2021 ora 2:08, numitul L.A-I a sesizat telefonic prin SNUAU 112 faptul că, în intervalul orar 01.45- 02.30, a avut loc un scandal de proporţii în incinta discotecii din zona centrală a localităţii Răducăneni, judeţul Iaşi, pe terasa acesteia, precum şi în parcarea din faţă, în care au fost implicate mai multe persoane. În urma cercetărilor efectuate s-a reţinut faptul că în seara zilei de 23.10.2021 programul la discotecă a început în jurul orelor 21.30, participând aproximativ 100 persoane. La un moment dat, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, între numiţii T.E. (care avea asupra sa un topor) R.I-C şi B.A-D, P.I-M, P.C-A şi S.B, a izbucnit un conflict, aceştia lovindu-se reciproc cu pumnii, picioarele, distrugând o parte din mobilierul existent în discotecă cât şi sticlele şi paharele din barul acesteia. Părţile implicate în incident au suferit leziuni fizice, acestea având calităţi duble de persoane vătămate/inculpaţi. Tot incidentul a durat circa 40 de minute, iar cei circa 100 de tineri care se distrau au fost indignaţi de cele întâmplate fiind nevoiţi sa plece acasă”, au precizat procurorii.

Pe filmarea obţinută de către jurnaliştii “Ziarului de Iaşi” se poate vedea cum unul dintre agresori aruncă cu un scaun în mulţime şi nimereşte o tânără, care cade inconştientă pe o canapea. În ajutorul ei au sărit câteva fete. De asemenea, unul dintre bodyguarzi a ajuns la spital cu multiple leziuni pe faţă unde a primit îngrijiri medicale.

Un fapt amuzant a fost că după apelul localnicului cu privire la bătaie, până să ajungă poliţia, administratorii clubului au şters tot sângele de pe jos, au măturat, au aranjat mesele şi scaunele apoi au stins lumina. Când poliţia a ajuns la faţa locului, totul arăta ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Încă o bătaie de joc la adresa culturii ieşene: cazul Baia Turcească

Încă o bătaie de joc la adresa culturii ieşene: cazul Baia Turcească

Un caz şcoală despre cât preţ pune primarul Mihai Chirica pe interesul Iaşului şi al ieşenilor şi cât contează pentru el sintagma Iaşul – Capitala Culturală a României, de care, de altfel, abuzează în discursuri publice până la saţietate. E vorba de cazul Baia Turcească.

opinii

Prima carte a lui Andrei Pleșu

Alexandru CĂLINESCU

Prima carte a lui Andrei Pleșu

Fapt este că tânărul Pleșu se mișca dezinvolt nu numai în zona artelor plastice. dar și în teritoriul literaturii sau în acela al filosofiei. Teoretiza reușind să evite ariditatea conceptuală, era erudit fără pedanterie, scria de pe atunci admirabil, în egală măsură nuanțat și precis. Sunt pagini pe care, dacă îmi este permis să fac o supoziție, cred că le-ar semna și astăzi.

Jurnalul lui Asachi (7)

Neculai SEGHEDIN

Jurnalul lui Asachi (7)

Puțină lume poate reproduce un vers din Asachi, sau un titlu din opera acestuia. Puțini dintre noi știm ce a făcut, de fapt, Asachi în cultura română. Cu toate acestea, Asachi are o mare valoare simbolică, este un bun național, un blazon al culturii noastre, fiind, pur și simplu, …Asachi!

Propovăduirea Evangheliei în patru timpi (II)

pr. Constantin STURZU

Propovăduirea Evangheliei în patru timpi (II)

Următoarea „mişcare”, cea de a treia, este cea mai delicată şi necesită multă îndrăzneală. Vedem că Hristos nu-l cruţă deloc pe acel tânăr evlavios şi râvnitor, ci îi pune în faţă o alegere mai mult decât incomodă: aceea de a-şi vinde averea, de a împărţi totul săracilor şi de a urma cu totul Fiului lui Dumnezeu. 

pulspulspuls

Bombiţa bombiţelor explodează cu stropi în politichia de Bahlui: nea Mihăiţă ar pohti hambasador!

Bombiţa bombiţelor explodează cu stropi în politichia de Bahlui: nea Mihăiţă ar pohti hambasador!

Una tare pe azi, stimaţi telespectatori: voi ştiţi care este ultimul zvon ce tropăie băţos prin politichia mâloasă de Bahlui de sar stropi murdari în toate derecţiile, inclusiv pe pereţii cei galbeni ai sediului proaspăt văruit din Podu Roş? 

Caricatura zilei

Drona cu bunătăți

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Intrebarea zilei

Credeti ca autoritatile au fost pregatite pentru prima zapada care a cazut in judetul Iasi in aceasta toamna?

vezi raspunsuri