Kaufland invită micii producători agricoli să-şi vândă produsele prin intermediul magazinelor sale
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Kaufland invită micii producători agricoli să-şi vândă produsele prin intermediul magazinelor sale

GALERIE
Kaufland produse agricole
  • Kaufland produse agricole
- +

Producătorii mici de legume şi fructe din judeţul Iaşi, aflaţi printre cei mai afectaţi de restricţiile impuse pentru limitarea răspândirii coronavirusului, îşi pot vinde produsele în hipermarketurile Kaufland. Pentru a fi alături de producătorii din toate judeţele ţării, retailerul îşi pune la dispoziţie în luna decembrie 2020 spaţiile din magazine pentru ca aceştia să îşi poată comercializa în continuare marfa, în condiţii sporite de siguranţă şi confort pentru clienţi. 

Mai mult, pentru a-i susţine, Kaufland le va asigura plata rapidă, la 3 zile în loc de 7 zile, termenul de plată standard pentru producătorii mari de legume/fructe. Cei interesaţi se pot înscrie în program până pe data de 7 decembrie 2020, printr-un e-mail către companie, iar Kaufland îi va găzdui. Totuşi, producătorii trebuie să respecte câteva condiţii. Astfel, ei trebuie să aibă atestat de producători agricoli, să aibă PFA sau să fie întreprindere individuală sau familială şi să poată emite facturi la zi, cu plata la 3 zile.

De asemenea, producătorii trebuie să respecte legislaţia în domeniul siguranţei alimentare şi la livrarea produselor în depozitul Kaufland să poată pune la dispoziţie declaraţie de conformitate, aviz de livrare şi buletin de analize pentru articole bio, dar şi să aibă autorizaţie sanitar veterinară ANSVSA (Ord. 111/2008) şi certificare a depozitului (acolo unde este cazul).

„Compania înţelege nevoia de a susţine micii producători locali de legume şi fructe afectaţi de necesitatea de a oferi măsuri sporite de siguranţă, esenţiale în contextul actual, sau de temperaturile scăzute de afară, şi lansează astfel o invitaţie către aceştia de a utiliza suprafeţele de vânzare din cadrul tuturor celor 135 de magazine Kaufland din întreaga ţară. Din 8 decembrie şi pe tot parcusul lunii, Kaufland oferă micilor producători interesaţi suprafaţă de vânzare în magazine, pentru a fi alături de ei în eforturile de a depăşi mai uşor această perioadă”, se precizează într-un comunicat de presă al companiei. 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Spiritul critic se află în moarte clinică

Alexandru LĂZESCU

Spiritul critic se află în moarte clinică

Scepticismul, spiritul critic sunt în pragul extincţiei într-un peisaj în care conformismul, alinierea cuminte la abordările predominante ale momentului sunt în ascensiune rapidă.

Filmuletul zilei

opinii

Iaşul marilor Uniri în viziunea lui Victor Bejan

Nichita DANILOV

Iaşul marilor Uniri în viziunea lui Victor Bejan

Având o astfel de istorie în spate, cartea-album este document îmbibat cu dragoste faţă de Iaşi şi România, un imn închinat istorie dulcelui Târg, menit să echilibreze, prin atmosfera şi sentimentele pe care le degajă, acele atitudini şi acele cărţi ce privesc istoria noastră dintr-un unghi din ce în ce mai derizoriu.

Efecte şi reacţii

Dana ȚABREA

Efecte şi reacţii

Nu numai că „Jocul de-a măcelul” de Eugen Ionescu pare să anticipe reacţiile oamenilor pe timp de pandemie, dar cei de la Teatrul Studenţesc Thespis au avut inspirata idee de a realiza un spectacol. Până la urmă, e spectacolul vieţilor noastre de aproape un an de zile. Cine şi-ar fi imaginat că o viaţă comună, normală, aşa cum am avut până la izbucnirea pandemiei de Covid ar putea fi dezideratul vremurilor pe care le traversăm?

2+2=4 pastile media

Michael ASTNER

2+2=4 pastile media

Orice şedere a mea la ţară înseamnă şi un fel de cură mediatică de detelevizare, în sensul că timp de două-trei săptămâni ori chiar timp de două luni nu mă uit la televizor. Desigur, mă mai „dau” pe net, da. Dar în principiu legătura mea cu ţara se face prin intermediul radioului. Care radio merge non-stop cât îs în casă (inclusiv noaptea, când dorm), iar asta invariabil pe RRA. În principiu, pot s-o spun, sunt mulţumit de mixul oferit dintre ştiri şi muzică etc.

pulspulspuls

Pe senatoarea Baubau de la Iaşi ştim bine că o ştiţi. Dar pe mama ei?

Pe senatoarea Baubau de la Iaşi ştim bine că o ştiţi. Dar pe mama ei?

Câteva informaţii pe azi şi despre noii aleşi ai ieşenilor mai puţin cunoscuţi publicului în ce priveşte viaţa lor privată. 

Caricatura zilei

Cerere

Editia PDF

Bancul zilei

In Antarctica s-a inregistrat cea mai scazuta temperatura de pe glob: -93,2 grade ...prin urmare va propunem sa ne reami (...)

Parteneri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.