LIVE VIDEO&FOTO: Un TIR condus de un șofer beat a făcut prăpăd. 8 mașini distruse

marți, 20 noiembrie 2018, 12:00
1 MIN
 LIVE VIDEO&FOTO: Un TIR condus de un șofer beat a făcut prăpăd. 8 mașini distruse

Un șofer de TIR beat a pierdut controlul volanului și a avariat opt mașini pe Calea Chișinăului.

UPDATE

El este șoferul beat care a făcut prăpădul:

UPDATE

Șoferul a fost audiat.

UPDATE

Alcoolemia șoferului, un bărbat de 40 de ani din Focuri, le-a dat fiori tuturor participanților la trafic: 1,04 mg/litru alcool pur în aerul expirat. El a fost dus la spital pentru analize.

Bărbatul, amețit bine, a pierdut controlul volanului, a pus la pământ un copac și a ajuns în parcarea Conex Distribution, vis-a-vis de fosta fabrică de ulei Unirea. Cea mai avariată mașină, prima lovită, este un Citroen. Au urmat un Volkswagen, un Renault, un Seat, o Skoda, un Opel și un alt Volkswagen. Și cabina TIR-ului a fost avariată.

Polițiștii i-au îndrumat pe proprietarii mașinilor să meargă la firma de asigurări pentru constatări, apoi să ceară despăgubiri.

TEXT INIȚIAL

Incidentul s-a produs într-o parcare. Șoferul consumase băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan și s-a ales cu dosar penal.

"Alcoolul dauneaza grav soferilor….un cap de tir a intrat in parcare la Conex Distribution, Calea Chisinaului, vis a vis de fosta fabrica de ulei Unirea. 10 autoturisme avariate, fara victime", comentează pe internet o tânără care a asistat la producerea accidentului.

Comentarii