anunturi
grandchef
mineralia
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

COMUNICAT DE PRESA

Misiunea Economică Afaceri.ro Vietnam 2020

GALERIE
misiune economica
 • misiune economica
- +

Arhipelago, având ca partener principal Camera de Comerţ şi Industrie Iaşi, organizează prima Misiune Economică sub egida Afaceri.ro în Vietnam în perioada 23 februarie - 1 martie. Misiunea este dedicată valorificării potenţialului de colaborare dintre România şi Vietnam şi are ca obiectiv organizarea de întâlniri cu persoane cheie din companii, administraţie şi instituţii publice.
 

Evenimentul desfăşurat într-o ţară cu o economie cu creşteri anuale de peste 10%, se adresează în special antreprenorilor şi specialiştilor din domeniile comerţ, resurse umane, farmaceutică, energie, agricultură, industrie, tehnologie şi cercetare ştiinţifică, dar şi reprezentanţilor administraţiei publice. În cadrul acestei misiuni economice delegaţii vor participa la o serie de întâlniri, vizite de lucru şi cunoaşterea culturii prin vizitarea principalelor obiective din itinerariul Hanoi - Hue - Da Nang - Saigon - Mekong. 

Bazat pe acordurile semnate între UE şi Vietnam, taxele vamale au fost eliminate în proporţie de 99%, iar cele de export în proporţie de 65%, ceea ce oferă oportunităţi semnificative pe plan economic antreprenorilor. “Ca urmare a acestei misiuni, ne dorim să facilităm înţelegerea pieţei vietnameze de către antreprenorii români.” a declarat Marius Alexa - coordonatorul proiectului.

Afaceri.ro este un program de conferinţe, misiuni economice şi tabere de instruire, gândite să îmbine educaţia cu explorarea, care sunt derulate cu scopul de a ajuta antreprenorii din companiile româneşti să se dezvolte şi să devină mai competitivi, oferindu-le participanţilor oportunităţi de a explora pieţe externe, culturi diferite, abordări diverse şi de a forma legături ce se pot transforma în potenţiale afaceri profitabile. Până în acest moment Afaceri.ro a organizat cu succes peste 30 de misiuni economice şi bootcamp-uri la nivel global şi peste 100 de conferinţe la nivel naţional. 

Detalii aici:
Site: https://www.afaceri.ro/misiunea-economica-afaceri-ro-vietnam-2020/
Organizator: D-na Corina Porumb 
Telefon: 0749519341
E-mail: corina.porumb@arhipelago.com

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Vremurile, ambiţiile neo-imperiale ale Rusiei, guvernele şi noi

Alexandru LĂZESCU

Vremurile, ambiţiile neo-imperiale ale Rusiei, guvernele şi noi

Războiul din Ucraina nu a făcut decât să amplifice crize globale deja existente; în condiţiile unui nou Război Rece, iluziile că mai este posibil modul de viaţă din trecut şi mai pot fi menţinute politicile sociale generoase, deja nesustenabile, trebuie abandonate.

opinii

Oglinda fisurată a lui Nicolae Stan

Nichita DANILOV

Oglinda fisurată a lui Nicolae Stan

Lumea lui Nicolae Stan se configurează rotindu-se melancolic în jurul pipei din lemn de cireş pe care o fumează agale stând în cerdacul casei parohiale tânărul preot al satului Crăsani, Radu Plămadă, pătruns până dincolo de adâncul sufletului său de ceea ce crede că ar fi menirea sa.

Un top al problemelor sociale din judeţul Iaşi şi din împrejurimile sale

Ciprian IFTIMOAEI

Un top al problemelor sociale din judeţul Iaşi şi din împrejurimile sale

Orice demers ştiinţific, implicit sociologic, începe cu definirea conceptelor, cu o definiţie, pentru ca toată lumea să ştie despre ce vorbim. În cazul ne faţă, trebuie să lămurim ce este o „problemă” şi ce anume o face să fie „socială”. De pildă, consumul de alcool sau droguri poate să fie o problemă individuală sau poate să devină socială la un moment dat. În genere, problema socială este un dezechilibru, o disfuncţie la nivelul societăţii, sau un eveniment care afectează oamenii negativ, despre care există percepţia că poate fi rezolvată prin anumite măsuri din partea statului (strategii, politici, metode, tehnici şi proceduri de intervenţie) şi/sau din partea mediului neguvernamental.

Sportul alb şi Războiul negru

Michael ASTNER

Sportul alb şi Războiul negru

A iscat ceva vâlvă decizia organizatorilor turneului de mare şlem de la Wimbledon, atunci când au decis să nu permită participarea jucătorilor şi jucătoarelor din Rusia şi din Belarus. 

pulspulspuls

Acţiunea Autobuzul la filiala unui partid din Iaşi: crosul poştaşilor la votarea de azi

Acţiunea Autobuzul la filiala unui partid din Iaşi: crosul poştaşilor la votarea de azi

Foială mare de câteva zile la poştalionul ieşean, stimaţi telespectatori. Motivul: nu vreo chestiune profesională sau vreun eveniment legat de instituţiune, ci cu totul altceva: faptul că şeful de la Iaşi, un locotenent de-al menajerului de oraş Grămadă, va candida la alegerile pemepiste din filiala judeţeană, alegeri care au loc chiar astăzi. 

Caricatura zilei

Tik Tok Yoga

Editia PDF

Bancul zilei

Doctorul, panicat de o spargere de teava, suna repede instalatorul: -Hai, te rog, urgent, toata pivnita e inundata din cauza un (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.