COMUNICAT DE PRESA

Misiunea Economică Afaceri.ro Vietnam 2020

marți, 15 octombrie 2019, 16:14
2 MIN
 Misiunea Economică Afaceri.ro Vietnam 2020

Arhipelago, având ca partener principal Camera de Comerţ şi Industrie Iaşi, organizează prima Misiune Economică sub egida Afaceri.ro în Vietnam în perioada 23 februarie – 1 martie. Misiunea este dedicată valorificării potenţialului de colaborare dintre România şi Vietnam şi are ca obiectiv organizarea de întâlniri cu persoane cheie din companii, administraţie şi instituţii publice.
 

Evenimentul desfăşurat într-o ţară cu o economie cu creşteri anuale de peste 10%, se adresează în special antreprenorilor şi specialiştilor din domeniile comerţ, resurse umane, farmaceutică, energie, agricultură, industrie, tehnologie şi cercetare ştiinţifică, dar şi reprezentanţilor administraţiei publice. În cadrul acestei misiuni economice delegaţii vor participa la o serie de întâlniri, vizite de lucru şi cunoaşterea culturii prin vizitarea principalelor obiective din itinerariul Hanoi – Hue – Da Nang – Saigon – Mekong. 

Bazat pe acordurile semnate între UE şi Vietnam, taxele vamale au fost eliminate în proporţie de 99%, iar cele de export în proporţie de 65%, ceea ce oferă oportunităţi semnificative pe plan economic antreprenorilor. “Ca urmare a acestei misiuni, ne dorim să facilităm înţelegerea pieţei vietnameze de către antreprenorii români.” a declarat Marius Alexa – coordonatorul proiectului.

Afaceri.ro este un program de conferinţe, misiuni economice şi tabere de instruire, gândite să îmbine educaţia cu explorarea, care sunt derulate cu scopul de a ajuta antreprenorii din companiile româneşti să se dezvolte şi să devină mai competitivi, oferindu-le participanţilor oportunităţi de a explora pieţe externe, culturi diferite, abordări diverse şi de a forma legături ce se pot transforma în potenţiale afaceri profitabile. Până în acest moment Afaceri.ro a organizat cu succes peste 30 de misiuni economice şi bootcamp-uri la nivel global şi peste 100 de conferinţe la nivel naţional. 

Detalii aici:
Site: https://www.afaceri.ro/misiunea-economica-afaceri-ro-vietnam-2020/
Organizator: D-na Corina Porumb 
Telefon: 0749519341
E-mail: corina.porumb@arhipelago.com

Comentarii