Nu mai puţin de cinci copii implicaţi în accidente rutiere au ajuns la spital în weekend

marți, 02 iulie 2019, 01:50
1 MIN
 Nu mai puţin de cinci copii implicaţi în accidente rutiere au ajuns la spital în weekend

Fetiţa de 13 ani din accidentul de la Vaslui (foto) evoluează bine.

În weekendul care tocmai a trecut, în Unitatea de Primire a Urgenţelor (UPU) de la Spitalul de Copii „Sf. Maria“ din Iaşi au ajuns mai mulţi copii care au fost victime ale unor accidente rutiere grave. Patru minori cu vârste între 4 şi 13 ani au ajuns la spital în cursul zilei de sâmbătă, în urma unui accident rutier care a avut loc la Mogoşeşti-Siret, toţi fiind pasageri.

„După investigaţii multiple din partea unei echipe multidisciplinare, unul dintre copii a fost transferat la Spitalul de Neurochirurgie, având nevoie de consult şi tratament de specialitate. Ceilalţi trei au rămas internaţi la noi în spital, având contuzii multiple, însă fără risc vital“, a precizat dr. Tamara Solange Roşu, medic-şef UPU şi purtător de cuvânt de la Spi­talul de Copii.

În cursul nopţii de sâmbătă a ajuns şi o fetiţă de 13 ani, victimă a accidentului rutier produs în judeţul Vaslui, în care au fost implicate două familii ieşene. Fetiţa este sub supravegherea medicilor suferind fracturi şi contuzii multiple, care însă din fericire nu îi pun viaţa în pericol.

Me­di­cii spun că, prin tratament de specia­litate şi cu recuperare clinică, starea sa va putea fi bună.

Comentarii