O hoaţă a ascuns sub fustă patru calupuri de caşcaval, două bucăţi de muşchi file şi 5 salamuri

luni, 14 iunie 2021, 01:50
2 MIN
 O hoaţă a ascuns sub fustă patru calupuri de caşcaval, două bucăţi de muşchi file şi 5 salamuri

O ieşeancă a fost prinsă după ce a furat dintr-un supermarket din cauza lipsei de experienţă. Marfa furată şi ascunsă sub fustă a modificat postura normală a acesteia, iar agentul de pază a sesizat detaliul.

Verginica Bobocel se deplasase la un magazin Lidl îmbrăcată fiind cu o fustă în interiorul căreia avea un buzunar special confecţionat pentru a ascunde bunurile furate.

A pus în coşul de cumpărături mai multe produse, apoi a introdus sub fustă patru calupuri de caşcaval de vacă, două bucţi de muşchi file de porc, două batoane de salam "Poiana Mărului", două bucăţi de salam presat şi una de salam secuiesc, în valoare totală de 225 de lei.

Depistată, Bobocel a fost trimisă în judecată, principalul martor fiind agentul de pază din magazin.

"Martorul, cunoscând că persoanele de etnie romă sunt îmbrăcate cu fuste largi şi pe dedesubt au confecţionate buzunare în care pun produse sustrase, s-a uitat atent la inculpată, constatând că aceasta este agitată. După ce a achitat produsele pe care le avea puse în cărucior, în timp ce inculpata se îndrepta către ieşirea din magazin, a procedat la reţinerea acesteia, constatând că fusta cu care era îmbrăcată era ieşită în afara corpului, dându-şi seama că are ceva dedesubt. Martorul i-a solicitat să îl însoţească la camera dispecerat, lucru pe care l-a făcut, fără să se opună, iar acolo inculpata a scos de sub fustă o sacoşă din pânză anume confecţionată pentru a fi legată la brâu", au reţinut magistraţii Judecătoriei.

În faţa judecătorilor, Bobocel a afirmat că furase pentru a-şi hrăni cei 7 copii. Magistraţii au luat în considerare valoarea relativ mică a furtului, faptul că bunurile au fost recuperate imediat, dar şi lipsa de ingeniozitate a procedeului folosit pentru a fura.

În plus, femeia se afla la prima faptă penală. În aceste condiţii, magistraţii au preferat să-i aplice femeii un simplu avertisment. Sentinţa, emisă săptămâna trecută, poate fi încă atacată cu apel.

Comentarii