Poliţiştii au o pistă în cazul studentei de la Litere care a dispărut de o săptămână

luni, 15 mai 2023, 01:50
1 MIN
 Poliţiştii au o pistă în cazul studentei de la Litere care a dispărut de o săptămână

Studenta din Iaşi de la Facultatea de Litere care a dispărut de o săptămână a băgat în corzi autorităţile şi părinţii, iar situaţia se complică. Potrivit unor informaţii judiciare, anchetatorii nu mai au informaţii despre ea tocmai din ziua de joi, când ar fi avut loc ultima localizare a telefonului fetei. 

De atunci, fata parcă a intrat în pământ. Totuşi, poliţiştii suspectează că tânăra de 20 de ani a fugit cu un băiat şi se află în Bucureşti. De altfel, fata nu mai fusese la facultate de ceva timp şi era mai retrasă în ultima perioadă. De asemenea, părinţii ei au povestit anchetatorilor faptul că şi-a premeditat fuga deoarece şi-ar fi luat rămas bun de la ei, cât şi de la rude.

Fata suferă de ADHD, boala deficitului de atenţie şi hiperactivităţii.

“La data de 10 mai, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că, la data de 9 mai, numita Constantin Georghiu Maria, în vârstă de 20 ani, a plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit. La momentul plecării, aceasta purta un pardesiu de culoare bej închis, pantaloni de tip jeans de culoare albastru, cămaşă de culoare kaki, iar în picioare avea adidaşi marca Puma de culoare mov, având asupra sa un rucsac de culoare negru. Persoanele care deţin şi pot oferi informaţii cu privire la această persoană sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi. 

Comentarii