Răzbunarea unor muncitori care nu au fost plătiți: ”Rău platnic” scrijelit în fațada blocului

duminică, 14 iunie 2020, 10:55
1 MIN
 Răzbunarea unor muncitori care nu au fost plătiți: ”Rău platnic” scrijelit în fațada blocului

Răzbunare „unică" în Iași din partea unor meseriași din construcții care nu și-au primit banii pentru munca lor. Au făcut de râs un bărbat dintr-un bloc din Păcurari scrijelindu-i pe perete „rău platnic" în dreptul apartamentului în care locuia. Bărbatul a decedat între timp, însă „moștenirea grea" a rămas celorlalți membri ai familiei. 

Potrivit vecinilor, acum câțiva ani ieșeanul nu a dorit să-i mai plătească pe cei care au executat lucrările de termoizolație la bloc, astfel că muncitorii s-au gândit să îl pedepsească într-un mod original. „Le-a tras țeapă cu banii, iar ăia s-au enervat cumplit", ne-a spus ieri un locatar. 

„Capul familiei a murit în urmă cu ceva timp, iar acum în apartament mai locuiesc trei persoane, mama cu cei doi copii, un băiat și o fată, ei sunt mari. Acum câțiva ani, când am izolat blocul, bărbatul a refuzat să mai dea banii după ce firma de construcții a finalizat lucrările, iar atunci muncitorii s-au înfuriat peste măsură și au scrijelit polistirenul cu «rău platnic», după cum vedeți. (…) Cred că nici acum nu au o situație materială bună, nu știu, bănuiesc. Multă lume se întreabă de ce nu repară ce au scris oamenii ăia, de ce lasă așa… Au acoperit doar o porțiune, se pare că nu au o durere cu asta. (…) Poate nu se mai încumetă să vină să lucreze cineva pentru ei, dacă vede că alții au pățit-o. Nu știu, zic și eu", a povestit reporterilor „Ziarului de Iași" unul dintre vecini. 

Comentarii