Un bărbat a murit în timpul examenului pentru obţinerea permisului auto

miercuri, 27 martie 2019, 18:56
1 MIN
 Un bărbat a murit în timpul examenului pentru obţinerea permisului auto

Un bărbat din Braşov a murit, miercuri, după ce i s-a făcut rău în timp ce dădea examen pentru a obţine permisul auto. Decesul a fost constatat de un echipaj medical, în acest caz fiind declanşată o anchetă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Un bărbat în vârstă de 55 de ani, din Braşov, a murit, miercuri, în timpul ce conducea o maşină pentru examenul de obţinere a carnetului de şofer. Potrivit IPJ Braşov, bărbatului i s-a făcut rău, iar decesul a fost constatat de echipajul medical solicitat să intervină.

„În timpul examinării în vederea obţinerii permisului de conducere, unui bărbat în vârstă de 55 ani din municipiul Braşov i s-a făcut rău în timp ce conducea autoturismul cu inscripţia «Examen». Echipajul medical ajuns la faţa locului a constatat decesul bărbatului. Cadavrul a fost ridicat şi transportat la SJML în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei decesului”, a transmis Alina Ivan, purtător de cuvânt al IPJ Braşov.

Poliţiştii fac cercetări în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă. (mediafax.ro)

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii