Văleleu, frăţioare, ce scandal a fost peste uichend la liberalii ieşeni! Oare mai e loc de întors?

marți, 27 februarie 2024, 02:50
3 MIN
 Văleleu, frăţioare, ce scandal a fost peste uichend la liberalii ieşeni! Oare mai e loc de întors?

Uichend cu mare scandal la liberalii ieşeni, stimaţi telespectatori, tărăboi ce musai se va lăsa şi cu alte urmări decât loviturile la gioale date pe sub masă, cu icnete mute, ca până acum. 

Scăndăloiul ăl mare a avut loc la ultimul BPJ-u’, ăla de la finele săptămânii trecute. Cică nea Mihăiţă ar fi apărut acolo din start pus pe harţă, iar la un moment dat zice-se că ar fi luat cuvântul, nervos, ba chiar unii zic că aşi bătut cu pumnu-n masă, şi a zis că spune aicea răspicat ce are de spus, ca să nu mai trimită pe sms-uri şi să cetească apoi iar prin presă, ca data trecută, precum faza aia cu „Dau cu voi de pământ”.

Apoi a spus că vrea să le reamintească la toţi cei de faţă, şefii filialei ieşene, că el este cel mai important personagiu din filială, că el este cel care aduce cele mai multe voturi, ca să se ştie asta. Iar la ceva comentarii şi mârâieli de alături ale lui dom’ Costel, nea Mihăiţă a replicat rapid ceva gen “Costele, tu să-ţi vezi de treaba ta, cică trebuie să ştii că tu eşti la mâna mea şi a voturilor mele, şi nu eu la ale tale”.

La faza asta zice-se că dom’ Costel s-ar fi ridicat să-i spună că, seară fiind, dacă a ciupit mai mult decât poate duce, mai bine poate e să plece acasă să se culce, ca să vorbească a doua zi cu capul limpede. Lui nea Mihăiţă zice-se că i-ar fi sărit şi mai tare muştarul, şi i-a spus lui dom’ Costel să nu mai dea telefoane ca să-i bage strâmbe peste tot în partid. Staţi aşadar puţin şi nu mânaţi, stimaţi telespectatori, că faza şuturilor la poartă nu s-a termainat! Daţi deci foaia la pulsuleţul următor, ca să vedem şi deznodământul!

Dipotatul Alex a intervenit împăciuitor, dar a pus gaze pe foc

După faza cu telefoanele şi alte observaţii adiacente spusă de nea Mihăiţă către dom’ Costel, cică acesta din urmă i-ar fi replicat premarelui că mai bine să-şi vadă de treburile lui acolo la premărie, oleacă mai atent, că numai el ştie vreo cinci care fac de mult calcule să-i ia locul imediat ce-l înhaţă DNA-ul. La care zice-se că vicele Juravle de la Premărie s-a ridicat imediat ca să precizeze că lui nu-i trebuie nimica (n.r. – oare s-o fi referind la faptul că nu are nevoie de nemica, căci el primeşte jumările şi cartofii de acasă de la Suceava?).

Apoi cică a intervenit şi dipotatul Alex, ca şef de filială, care a făcut niscai remarci la adresa lui Mihăiţă, apoi au urmat replici cu ceva gen retard, sau în categoria asta, că nu s-a înţeles prea bine, dar sensul s-a luat din zbor.

Şi, până la urmă, cică totul s-a terminat ca-n tren. Aşa că, hai: ura şi la gară, dragi leberali ieşeni! Seminţe şi bere să fie, că se anunţă meciuri interesante sezonul ăsta…

Tatonări politice în zona oamenilor de afaceri

Auzim că, la Bucureşti, PSD şi PNL ar căuta un om din afara politichiei, pentru o candidatură la primăria capitalei. După cum spune un cunoscător al chestiunii, umblă zvonul că omul de afaceri Dan Ostahie, de la Altex, este testat de PSD pentru a candida la primăria Bucureştiului. Înaintea lui cică a fost testat Dan Şucu, de la Mobexpert, om de-al Rapidului. Hmm, disperare oare?

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii