(VIDEO) Ieșeanul care i-a înfruntat pe teroriști, la Londra: I-am dat una, de l-am zăpăcit

duminică, 04 iunie 2017, 12:02
1 MIN

Un ieșean care lucra în zona atacului de sâmbătă seara de la Londra a surprins momentele dramatice de imediat după atentat. El a reuşit chiar să-l lovească pe unul dintre terorişti. Florin Morariu și-a povestit impresiile pe Facebook, unde a postat și un filmuleț. Potrivit datelor publicate pe contul său de Facebook, Morariu apare ca membru al grupului de facebook „Cartierul Dacia din Iași”. Înainte să plece la muncă în Marea Britanie, ieșeanul în vârstă de 32 de ani a lucrat la Carrefour Felicia.

Florin Morariu, un bucătar din Iași care lucrează într-un local din centrul Londrei, a filmat întreaga scenă și a povestit chiar cum a lovit un terorist. Bărbatul a povestit cum teroriștii au înjunghiat mai mulți oameni pe stradă și chiar „le-au înfipt un cuțit în gât”. El aleargă pe stradă disperat și filmează mai multe scene.

„Ferească Dumnezeu ce este aici. Nebunii ăștia au împușcat oameni. Uitați-vă fraților. I-am dat un baschet în cap la teroristul ăsta. (…) Adu ceva, adu-mi ceva mai dur. Adu-mi un par de sub masă. Făcălețul de sub masă, du-te și adu-l. Doi teroriști din ăștia au tăiat oamenii pe stradă. Uitați-vă ce e aici. Doamne ferește!”, spune românul de-a dreptul îngrozit de ceea ce se petrece pe străzile Londrei.

Un camion a intrat într-un grup de circa 20 de oameni pe London Bridge. Un al doilea incident a fost confirmat într-o piaţă din apropierea London Bridge, unde mai multe persoane au fost înjunghiate de trei bărbaţi care au coborât din camion. Polițiștii din Londra au anunțat că cele două incidente sunt atentate teroriste.

 

Comentarii