VIDEO Poliția ieșeană, în acțiune: a dezumflat roțile de la bicicletele a doi tineri

miercuri, 07 august 2019, 09:37
2 MIN

Într-o înregistrare video făcută pe esplanada de la Hală, polițiștii dezumflă roțile de la bicicletele a doi tineri.

 Materialul video, prezentat de Romania.tv, nu este însoțit de explicații sau plângeri, dar o întrebare tot apare: ce pericol prezentau cei doi ieșeni în cursa lor cu bicicleta la Hală?

Înregistrarea a generat sute de comentarii, cele mai multe fiind împotriva polițiștilor:

”Excepțional! După ce a plecat, băieții au scos pompa din rucsac. Între timp, aurolacii fură poșete în voie că tot aleargă mai repede cu un singur plămân decât mâna obeză a legii.

 Înseamă ca putem merge și noi sa le desunflam rotile la. Loganuri ca prezintă pericol public la cât sunt de coapte și pline de rugina

Ce vină au copiii ca nu sunt amenajate parcuri unde ei să se poată juca în voie? Cu ce drept a desurubat valvele de la biciclete? Ăsta nu este abuz? Copiii sunt copii trebuie să se joace undeva pentru ca nu sunt tablouri să stea pe pereți.”, sunt doar câteva dintre comentariile postate.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Locale a precizat că agenții nu au intervenit corect. „Polițiștii locali nu au acționat corect prin dezumflarea roților. În mod normal, polițiștii trebuiau să-i avertizeze sau să-i sancționeze. Precizăm că polițiștii au acționat în baza unor sesizări ale cetățenilor din zonă, inclusiv scrise, prin care aceștia au reclamat că în zonă deseori unii bicicliști fac manevre periculoase”, a declarat Nicoleta Deciu, purtătorul de cuvânt al Poliției Locale.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii