VIDEO: Protest în Podu Roş: Chirica, nu eşti binevenit în PNL

miercuri, 26 februarie 2020, 10:22
1 MIN

Două persoane au afişat în faţa sediului PNL Iaşi din Podu Roş un banner pe care se poate citi: Chirica, nu eşti binevenit în PNL. Gestul lor vine pe fondul informaţiilor apărute în ultimul perioadă, informaţii ce-l creditează pe primarul Iaşului, Mihai Chirica, cu mari şanse să fie primit în PNL şi să candideze din partea acestei formaţiuni politice. Bannerul a fost pus în această dimineaţă, dar între timp a fost luat din zonă.

Liderul PNL Ludovic Orban a spus, luni seară, la Digi24 că Mihai Chirica nu mai are legătură cu PSD, întrucât s-a luptat timp de aproape patru ani cu Dragnea şi PSD, iar la alegerile prezidenţiale din toamna trecută l-a susţinut pe Klaus Iohannis.

"Acuma să încerci să arunci o anatemă asupra lui Chirica din punct de vedere politic, aducându-i aminte că acum o sută de ani a fost PSD-ist nu mi se pare corect. Dacă Biroul Judeţean va lua decizia de a-l propune ca şi candidat din partea Partidului Naţional Liberal, în ceea ce mă priveşte pe mine voi fi de acord cu această decizie”, a afirmat preşedintele PNL.

Comentarii