VIDEO&FOTO: Un BMW a intrat într-un cap de pod în județul Iași și s-a rupt în două

duminică, 29 august 2021, 09:03
2 MIN
 VIDEO&FOTO: Un BMW a intrat într-un cap de pod în județul Iași și s-a rupt în două

Un accident rutier s-a produs duminică dimineața în județul Iași între localitățile Mihail Kogălniceanu și Țigănași.

UPDATE

Fratele pasagerului din dreapta a dat o declarație după accident.

UPDATE

În accident a fost implicat un singur autoturism marca BMW, cu volan pe dreapta și cu numere de înmatriculare de Vaslui. Mașina venea dinspre Mihail Kogălniceanu spre Țigănași. Acum kilometrajului mașinii s-a oprit la 100 km/h.

Într-un viraj la stânga, mașina ar fi efectuat o depășire, circulând cu viteză, după care a fost pierdut controlul asupra volanului și mașina a părăsit partea carosabilă, ieșind în decor. Pe fondul vitezei, mașina s-a izbit cu putere de un cap de pod și s-a rupt în două.

Patru tineri se aflau în autoturism, din Andrieșeni. Ce patru bărbați se duceau să joace fotbal, pe un teren de fotbal din Podu Iloaiei.

Două persoane au ajuns la spital, două au avut leziuni ușoare și nu au fost transportate la spital. Unul dintre cei doi care au ajuns la spital este grav rănit.

TEXT INIȚIAL

Șoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului și s-a izbit violent de un cap de pod.

Mașina s-a răsturnat și s-a rupt în două în urma impactului.

Patru persoane au fost rănite. Două persoane au fost transportate la spital, două au refuzat. Șoferul în vârstă de 22 de ani are mai multe contuzii și o escoriație la genunchiul stâng. Un băiat de 19 ani, pasager dreapta spate, are fractură complexă deschisă la gamba dreaptă și la femurul drept, traumatism cranio-cerebral cu pierderea cunoștinței, contuzie toraco-abdominală.

La fața locului au fost trimise mai multe echipaje medicale: Prim Ajutor, Terapie Intensivă Mobilă, de la SAJ.

Comentarii