54 de studenţi ieşeni pleacă la Agronomiadă

duminică, 30 aprilie 2017, 12:55
1 MIN
 54 de studenţi ieşeni pleacă la Agronomiadă

54 de studenţi de la Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad“ (USAMV) vor participa la Agronomiada 2017, concurs profesional-ştiinţific şi sportiv care se adresează studenţilor agronomi din ţară. 

Competiţia va avea loc în perioada 4-7 mai, fiind găzduită de Universitatea de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară din Bucureşti. Participanţii vor putea concura la mai multe discipline specifice din cadrul specializărilor, de la agricultură (fitotehnie, entomologie, silvicultură) şi până la inginerie economică în agricultură (managementul proiectelor în agricultură şi dezvoltare rurală).

Vor exista şi patru secţiuni sportive, şi anume fotbal, tenis de câmp, tenis de masă mixt şi streetball. Aceasta este cea de-a XXIX-a ediţie a concursului, ediţia de anul trecut având loc la Craiova. „Studenţii ieşeni au reuşit anul trecut să fie pe primul loc la specializările din cadrul horticulturii, industriei alimentare, zootehniei şi medicinei veterinare“, au precizat reprezentanţii USAMV. 

Comentarii