782 de locuri în taberele studenţeşti pentru tinerii din Iaşi

sâmbătă, 25 iunie 2016, 10:35
1 MIN
 782 de locuri în taberele studenţeşti pentru tinerii din Iaşi

Casa de Cultură a Studenţilor din Iaşi a finalizat gestionarea în întregime a locurilor pentru taberele studenţeşti de anul acesta. De altfel, şi universităţile au finalizat repartizarea locurilor, iar la majoritatea instituţiilor de învăţământ superior, studenţii deja şi-au depus dosarele pentru a putea să meargă, prin programul naţional, la munte sau la mare, pentru cinci zile, cu cazarea şi trei mese pe zi decontate.  

Astfel, CCS Iaşi a gestionat 782 de locuri, în valoare de 391.000 de lei, împărţite între şase universităţi din Moldova – Universitatea „Alexandru Ioan Cuza“ din Iaşi, Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad“, Universitatea „Gheorghe Asachi“, Universitatea de Medicină şi Farmacie „Grigore T. Popa“, Universitatea de Arte „George Enescu“ şi Universitatea „Ştefan cel Mare“ din Suceava.

Astfel, cele mai multe locuri le-a primit UAIC, 288, echivalentul a 144.000 de lei, UTI 215, aproape 107.500, Universitatea din Suceava 86, UMF 71, USAMV 60 şi UAGE 22. Spre deosebire de anii trecuţi, dacă un student nu va putea să participe la tabără, locul respectiv va fi pierdut, şi nu se vor mai putea trimite alte persoane pe locurile respective.

Comentarii