A lovit patru maşini pe Arcu, apoi a fugit şi s-a ales doar cu 6 puncte penalizare

joi, 11 februarie 2016, 02:59
2 MIN

Doctoriţa care a fugit printre blocuri marţi seara după ce a lovit patru maşini pe strada Arcu a scăpat cu o amendă de 630 lei. Ea s-a prezentat a doua zi dimineaţă la poliţie, unde a dat declaraţii, apoi a fost amendată cu şase puncte de penalizare. Este vorba despre Alexandra Zoia Rohozneanu, în vârstă de 33 de ani, din municipiul Iaşi. Tânăra şi-a scris pe Facebook faptul că a urmat cursurile Universităţii de Me­dicină şi Farmacie „Grigore T. Popa“ Iaşi.

„S-a prezentat dimineaţă la prima oră la poliţie, a declarat că a acroşat cele patru autoturisme, întrucât un au­toturism care circula din sens opus ar fi orbit-o cu farurile. A acroşat cele patru autoturisme, şi a plecat de la faţa locului întrucât i s-a atras atenţia de către cetăţenii din blocul respectiv care erau la balcon şi s-a gândit să nu fie implicată în vreun eveniment. A fost sancţionată cu şase puncte amen­dă“, a precizat Anca Vîjiac, din cadrul Poliţiei

Incidentul a avut loc marţi seara, în jurul orei 21.30, atunci când medicul se afla la volanul unui autoturism Skoda Fabia, şi circula dinspre Billa către pasajul Octav Băncilă. La un moment dat, tânăra a pierdut direcţia volanului şi a izbit pe rând mai multe autoturisme parcate pe partea dreaptă a drumului: un Seat, un Renault Megan, un Hyun­dai şi apoi s-a oprit într-un Opel. Bufnitura a făcut ca la balcoanele blocurilor din zonă să iasă proprietarii maşinilor. În scurt timp, doctoriţa şi un pasager din maşină au dispărut printre blocuri.

„Am ieşit la balcon şi am văzut o tânără cu un băiat. Au luat-o la fugă, apoi s-au oprit la un moment dat. Ea i-a spus lui să se întoarcă pentru a-i lua telefonul mobil uitat în interior. El s-a întors, a luat telefonul, şi o pungă cu mâncare pentru câini. Când a ajuns printre blocuri, au aruncat punga cu mâncare pentru câini“, a povestit Alex, un tânăr care a surprins momentele.

În scurt timp, proprietarii maşinilor au ieşit în stradă şi au aflat în scurt timp numele proprietarei maşinii abandonate în mijlocul străzii şi au sunat la 112. Iritaţi că poliţiştii le-au comunicat că nu vor să vină la locul accidedntului deoarece nu sunt victime, ei s-au decis iniţial să meargă la uşa doctoriţei pentru a-i cere explicaţii, însă au mers până la urmă la Poliţia Rutieră.

Comentarii