Absolvenţii de liceu susţin, luni şi marţi, proba de competenţe digitale a bacalaureatului

luni, 12 iunie 2017, 07:00
1 MIN
 Absolvenţii de liceu susţin, luni şi marţi, proba de competenţe digitale a bacalaureatului

Absolvenţii de liceu susţin, luni şi marţi, proba de competenţe digitale a examenului de bacalaureat, care a început în 9 iunie, probele orale urmând să se încheie cu evaluarea competenţelor lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională, între 14 şi 16 iunie.

Prima sesiune a examenului de Bacalaureat a început în 6 iunie cu proba de evaluare a competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba română, testarea desfăşurându-se pe durata a două zile.

În 8 şi 9 iunie a avut loc proba orală la limba maternă, iar în 9 iunie candidaţii au început să susţină proba de competenţe digitale, examinările continuând luni şi marţi.

Probele orale se încheie cu evaluarea competenţelor lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională, programată între 14 şi 16 iunie.

Probele scrise vor începe în 26 iunie cu limba şi literatura română, 27 iunie – limba şi literatura maternă,  28 iunie – proba obligatorie a profilului şi specializării (matematică sau istorie), 30 iunie – proba la alegere a profilului şi specializării.

Rezultatele primei sesiuni a Bacalaureatului vor fi afişate în 5 iulie, până la ora 16.00 şi în aceeaşi zi vor putea fi depuse contestaţiile, afişarea rezultatelor finale fiind programată în 10 iulie.

news.ro

Comentarii