Adăscăliţei, pe blog: „Nu incercati sa ne prostiti pe fata, domnilor liberali!!!”

vineri, 19 decembrie 2014, 15:18
2 MIN
 Adăscăliţei, pe blog: „Nu incercati sa ne prostiti pe fata, domnilor liberali!!!”

În ultima sa postare pe blog, deputatul Constantin Adăscăliţei (PSD) îi dă replică deputatului Anton Doboş (PNL) care a cerut zilele trecute demisia Guvernului Ponta IV. Redăm integral postarea semnată de deputatul Adăscăliţei:

"Astazi a aparut intr-un cotidian local deputatul liberal Anton Dobos care nici mai mult nici mai putin cere demisia guvernului Victor Ponta, la doar o zi dupa investirea acestuia in Parlamentul Romaniei cu o majoritate de 377 voturi pentru.Alternativa propusa de PNL ar readuce la carma tarii personaje semi-obscure care au votat nu demult taierile de salarii si indemnizatii sociale, in timp ce statul platea miliarde de euro in caracatita ANRP. Acestia ar fi Predoiu, Boagiu, Ialomitianu sau incolorul Igas, adica aproape jumatate din cabinetul Boc.

Colegii din noul PNL par a se fi imbatat cu apa rece si isi inchipuie ca votul din 16 noiembrie este victoria lor personala, cand in realitate alegatorii au sanctionat intreaga clasa politica si au optat pentru un profil de Presedinte aparent diferit.Pe cale de consecinta, aceste iesiri in decor pe care le fac noii PNL-isti care se napustesc spre CIOLAN, nu fac decat sa il decredibilizeze pe Iohannis si sa arate ca noul PNL e de fapt un PDL vopsit in galben.

Deputatul Anton Dobos se indoieste de competenta lui Victor Ponta, dupa doi ani in care tara a trebuit scoasa din fundatura in care au lasat-o guvernele Boc-Ungureanu:salariile si pensiile au fost reintregite, fondurile europene deblocate, s-au redeschis 23 de spitale, s-a redus evaziunea fiscala din panificatie prin reducerea TVA, a fost micsorata CAS la angajator cu 5% si exemplele pot continua.

Desigur, se poate oricand si mai bine, dar in comparatie cu 2009-2012 este limpede ca abia acum mergem intr-o directe buna.Noi, coalitia de guvernare, ne-am asumat chiar si votul din 16 noiembrie si dorinta romanilor de a exista un echilibru de putere in Romania, adica un Premier de stanga si un Presedinte de dreapta, ambii legitimati prin vot popular.

Nu incercati sa pacaliti romanii, domnilor de la PNL!"

Comentarii