De Business

Punem punctul pe știi

Aflaţi totul despre expoziţia universală din 2015 de la Milano

marți, 21 aprilie 2015, 10:29
1 MIN
 Aflaţi totul despre expoziţia universală din 2015 de la Milano

 Vă bate gândul să participaţi la expoziţia universală din 2015 de la Milano, dar încă oscilaţi? În acest caz puteţi afla mai multe despre oportunităţile unui asemenea demers ce se va organiza la Camera de Comerţ şi Industrie din Iaşi.

 Săptămâna viitoare, pe 28 aprilie, cu începere de la ora 11, în Copou va avea loc conferinţa „Tendinţele 2015 pentru business-ul românesc” la sediul Camerei de pe Bulevardul Carol I nr. 27.

Evenimentul este organizat de All Biz România, cu sprijinul direct al EnjoY Marketing, Arhipelago şi Camerei de Comerţ Iaşi. În cadrul acestui eveniment veţi putea afla ultimele noutăţi pe care le oferă platforma ALL BIZ România – instrument de marketing şi promovare, dar şi oportunităţile participării la expoziţia universală din 2015 – EXPO Milano, au subliniat organizatorii.

Evenimentul se adresează tuturor companiilor mici şi mijlocii din Regiunea Nord-Est. „Promovarea online – o provocare a prezentului pentru viitor”, „Situaţia investiţiilor în marketing şi promovare” sunt doar câteva din temele de debut ale conferinţei. Imediat după, ec. Zorina Pleşca va prezenta oportunităţile globale ale evenimentului Expo Milano 2015, considerat ca bază de dezvoltare pentru industria agroalimentară, educaţie, cultură şi turism.

Cu prilejul aceluiaşi eveniment, Marius Alexa, CEO Arhipelago, va prezenta avantajele ce pot fi obţinute prin participarea antreprenorilor români la Conferinţa şi Misiunea economică „Invest in North-East” de promovare a Regiunii Nord-Est, în cadrul Expo Milano 2015.

Participarea la acest eveniment este gratuită, pe bază de confirmare prealabilă până pe data de 24 aprilie, la ora 14. 

Comentarii