Al treilea candidat intrat oficial în cursa pentru funcţia de rector la UTI: Corneliu Munteanu

joi, 04 februarie 2016, 02:59
2 MIN
 Al treilea candidat intrat oficial în cursa pentru funcţia de rector la UTI: Corneliu Munteanu

Acesta este prof.dr. Corneliu Munteanu de la Facultatea de Mecanică.

Prof.dr. Corneliu Munteanu este cea de-a treia persoană înscrisă în cursa pentru funcţia de rector a Universităţii Tehnice „Gheorghe Asachi“ din Iaşi. Acesta şi-a depus ieri planul managerial în jurul orei prânzului şi a precizat că doreşte să îşi construiască o campanie în care să ceară transparentizarea activităţilor din universitate.

„Aşa cum am mai spus public, intenţionez, dincolo de simpatiile pe care le avem, dincolo de antipatiile pe care le înregistrăm, să punem toţi umărul pentru refacerea imaginii universităţii, pentru transparenţă, competitivitate şi eficienţă“, a precizat profesorul.

El a precizat că programul său managerial are 30 de pagini şi cuprinde mai multe programe pe diferite domenii de activitate.

„Idei novative pentru ceea ce putem face împreună pentru binele tuturor şi prestigiul universităţii, dar în primul rând şi al universităţii. Eu voi merge până la capăt, vedem ce va dori electoratul, şi după aceea vom analiza eventuale alianţe sau colaborări între candidaţi. Pe ceilalţi doi candidaţi îi admir şi îi respect, aş fi vrut să fim împreună, pentru că pulsul adunat al fiecăruia ar fi fost mult mai mare, dar asta este“, a adăugat prof.dr. Corneliu Munteanu.

Acesta este cadru didactic al Facultăţii de Mecanică şi a mai candidat la alegerile pentru rector şi în urmă cu patru ani, în 2012. În cazul în care nu va câştiga anul acesta, profesorul a precizat că nu se va mai înscrie la o altă cursă pentru fotoliul de rector pe viitor.

Reamintim că, luni, 1 februarie, prof.dr. Dan Caşcaval, decanul Facultăţii de Inginerie Chimică şi Protecţia Mediului, şi prof.dr. Alexandru Sălceanu şi-au depus la rândul lor candidaturile la registratura universităţii.

CITIŢI ŞI:

Primii doi candidaţi anunţaţi la UTI: un decan şi un fost pretendent la fotoliul de rector

Comentarii