De Business

Punem punctul pe știi

Angajaţii de la Finanţe Iasi îşi reiau protestul astăzi?

miercuri, 17 mai 2017, 01:50
1 MIN
 Angajaţii de la Finanţe Iasi îşi reiau protestul astăzi?

Angajaţii Direcţiei Generale Regionale Iaşi reiau astăzi protestul început alaltăieri, potrivit reprezentanţilor Federaţiei Naţionale a Sindicatelor din Finanţe Iaşi, afiliată SedLEX. Aceştia sunt nemulţumiţi de noua grilă de salarizare, care prevede diminuări cuprinse între 15 şi 25%. 

Protestul a fost coordonat la Iaşi de către sindicatul condus de Dumitru Cepoi. Funcţionarii din mai multe zone ale ţării au refuzat luni să lucreze atât la sediile Finanţelor, cât şi la Vămi.

„Am avut deja discuţii cu liderii de sindicat. Le-am ascultat revendicările. Am depus la Guvern propunerile de modificare a legii, în sensul eliminării discrepanţelor şi al menţinerii sporului de 15%. În mod onest şi deschis suntem în dialog permanent cu aceştia. Le solicit şi pe această cale să îşi reia lucrul şi îi asigur că în calitatea mea de preşedinte voi face demersurile necesare pentru ca nemulţumirile lor să fie auzite şi să găsim soluţii în vederea bunei functionări a activităţii instituţiei”, a declarat Bogdan Nicolae Stan, preşedintele Autorităţii Naţionale de Administrare Fiscală. 

Comentarii