De Business

Punem punctul pe știi

Antreprenorii ieşeni au şansa să participe la un târg de tehnologie, la Las Vegas

joi, 09 noiembrie 2017, 02:50
1 MIN
 Antreprenorii ieşeni au şansa să participe la un târg de tehnologie, la Las Vegas

În prima lună a anului 2018, în SUA va avea loc cea de-a III-a ediţie a misiunii economice Afaceri.ro. Participanţii din ţara noastră vor merge la târgul Consumer Electronics Show din Las Vegas, San Francisco şi Silicon Valley. 

Afaceri.ro, una dintre cele mai mari comunităţi de business din România care reuneşte întreprinzători, manageri şi alţi profesionişti, se pregăteşte să „cucerească” Statele Unite pentru a treia oară în decurs de un an. În perioada 8 – 18 ianuarie 2018 antreprenorii români vor avea ocazia să cunoască şi să se familiarizeze cu mediul de afaceri american prin intermediul Misiunii economice Afaceri.ro SUA: California-Nevada 2018. Astfel, organizatorii îndeamnă să li se alăture în această misiune economică atât antreprenori români din industria digitală, producători, importatori şi exportatori de produse de larg consum, cât şi reprezentanţi ai companiilor româneşti care au ca obiectiv să îşi extindă afacerile pe piaţa din Statele Unite.

Acesta este cel mai mare târg de tehnologie din lume, iar românii se vor întâlni cu mari companii din domeniul tehnologic, dar şi cu start-up-uri şi universităţi din zona San Francisco şi Silicon Valley către internaţionalizare pentru mediul antreprenorial românesc. Evenimentul este organizat de Arhipelago şi Asociaţia pentru Promovarea Economiei Cunoaşterii iar mai multe detalii puteţi cere pe adresa de mail evenimente@arhipelago.com sau la numărul de telefon:0745/501.941. 

 

 

Comentarii