Are sau nu medicul Paul Botez un copil cu fosta amantă? A refuzat testul ADN

miercuri, 25 februarie 2015, 03:00
2 MIN
 Are sau nu medicul Paul Botez un copil cu fosta amantă? A refuzat testul ADN

Profesorul universitar Paul Botez, şef de secţie la Spitalul de Recuperare din Iaşi nu s-a prezentat la Institutul de Medicină Legală (IML) pentru a i se preleva probe biologice în vederea efectuării unui test ADN.

Botez ar fi trebuit să meargă la IML în urmă cu două zile, după ce instanţa ieşeană a decis, la începutul lunii, efectuarea unui test de paternitate în procesul în care Botez este acuzat de o fostă pacientă că ar fi conceput un copil cu ea. Medicul ieşean nu s-a prezentat la niciun termen al procesului şi a negat, prin actele depuse la do­sar, că ar fi tatăl copilului.

Cea care l-a reclamat, Elena S., a invocat în acţiunea sa că l-a cunoscut pe medic în perioada în care a fost pacienta sa şi că ar fi început atunci o relaţie amoroasă cu Botez. Judecătoria Iaşi, acolo unde se judecă procesul de paternitate, va soluţiona un nou termen de judecată în luna aprilie.

CITIŢI ŞI: Amanta care rupe tăcerea. Medicul Paul Botez, prins într-o telenovelă cu copii din flori şi proces de paternitate

Cel mai cunoscut chirurg ortoped din Iaşi este protagonistul unui proces de paternitate aflat pe rolul Judecătoriei Iaşi. Doctorul Paul Botez, şef de clinică la Spitalul de Recuperare, este chemat la bară de o fostă pacientă pentru a recunoaşte un copil pe care l-ar fi conceput în urmă cu şase ani.

 

Comentarii