Un hoţ profesionist, dotat cu toate sculele necesare, a fost prins de poliţişti

Arestat după ce a spart o farmacie şi un cabinet stomatologic

vineri, 28 iulie 2017, 01:50
1 MIN
 Arestat după ce a spart o farmacie şi un cabinet stomatologic

Un tânăr în vârstă de 19 ani, din Miroslava, a fost prins de către poliţişti după ce a reuşit să spargă o farmacie, un cabinet stomatologic şi două sedii de firmă. Culmea este că, în momentul prinderii sale, tânărul hoţ avea asupra lui, într-o sacoşă, o daltă metalică şi mănuşi, pe care le folosea la spargeri.

 „În noaptea de 5 spre 6 iulie, în jurul orei 3, acesta ar fi pătruns în sediul unei farmacii din municipiul Iaşi, de unde ar fi sustras casa de marcat în care se aflau 700 de lei, iar în dimineaţa zilei de 17 iulie tânărul, după cum cred poliţiştii, a pătruns prin efracţie în sediul unei societăţi comerciale situate la parterul unui imobil, de unde a sustras un telefon mobil în valoare de 400 lei. De asemenea, în dimineaţa zilei de 23 iulie acesta ar fi pătruns prin efracţie în sediul unui cabinet stomatologic din municipiul Iaşi, de unde ar fi sustras un telefon mobil în valoare de 200 lei“, a precizat Anca Vîjiac, din cadrul Poliţiei Iaşi.

Într-o altă noapte, 25 spre 26 iulie, acesta ar fi pătruns prin efracţie în sediul unei societăţi comerciale, de unde a sustras 280 de lei şi trei pachete cu ţigări. Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore, apoi, judecătorii au decis să îl aresteze timp de 30 de zile pentru furt calificat. 

 

 

Comentarii