Arma crimei din Tătăraşi a fost găsită vineri în cartierul Metalurgie

sâmbătă, 02 noiembrie 2013, 02:50
2 MIN
 Arma crimei din Tătăraşi a fost găsită vineri în cartierul Metalurgie

Anchetatorii din dosarul crimei din Tătăraşi au reuşit vineri să identifice arma cu care ieşeanul Petru Toderică  ucis-o pe fosta sa concubină Gabriela Puricoi (32 de ani). Procurorii s-au folosit de indicaţiile primite de la criminal şi au descoperit astfel arma, un briceag, lângă blocul D6 din Metalurgie. “Organele de urmărire penală au refăcut traseul indicat de inculpat şi au reuşit să găsească presupusa armă a crimei, un briceag. Acesta se afla la mai multe străzi distanţă, în locul indicat de inculpat. Se vor face verificări pentru a se stabili cu exactitate dacă acesta a curmat viaţa victimei”, a precizat Alexandru Pecincu, prim-procuror adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi.

Petru Toderică a fost arestat joi şi este cercetat pentru omor calificat. Acesta şi-a recunoscut fapta în faţa anchetatorilor, deşi în seara în care a fost prins a negat că şi-ar fi ucis fosta concubină.

Miercuri seara, Toderică se afla la un bar de pe strada Ciurchi din Tătăraşi când a zărit-o pe Gabriela Puricoi trecând pe stradă. Femeia mergea să plătească o factură şi se despărţise de Toderică de pe 15 octombrie. După ce s-au certat pentru câteva minute, Toderică a dus-o pe femeie într-o zonă cu vegetaţie înaltă, s-a urcat pe ea şi i-a tăiat gâtul. Victima a fost aproape decapitată. Rudele acesteia caracterizează criminalul ca fiind foarte agresiv şi un consumator înrăit de băuturi alcoolice.
 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii