Astăzi sunt evaluaţi cei care se vor prezenta în faţa elevilor, la catedră, în toamnă

luni, 21 iulie 2014, 01:59
1 MIN
 Astăzi sunt evaluaţi cei care se vor prezenta în faţa elevilor, la catedră, în toamnă

Candidaţii din judeţul Iaşi la concursul de titularizare vor susţine astăzi examenul la 52 de discipline, în mai multe centre de concurs.

Astfel, 501 candidaţi vor susţine la Colegiul Naţional  de Artă „Băncilă“ examenele la disciplinele de cultură generală, 292 de candidaţi vor susţine la Colegiul Economic Administrativ examen tot la disciplinele de cultură generală, iar 479 de candidaţi vor susţine la Colegiul Naţional „Mihai Emi­nescu“ examenul pentru învăţători şi învăţământ special. Alţi 82 de candidaţi vor susţine examenul la disciplinele tehnice la Colegiul Tehnic „I.C. Ştefănescu“.

„Accesul candidaţilor în sălile de concurs este permis începând cu ora 8.00 şi până la ora 9.00, urmând ca la ora 10.00 să debuteze proba scrisă, care are o durată de 4 ore. La ora 15.00 vor fi afişate baremele corespunzătoare“, a de­clarat Sabina Manea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean.

La Iaşi vor fi evaluate peste 5.000 de teze din toate judeţele ţării, la mai multe discipline. Rezultatele vor fi afişate în ziua de 25 iulie, urmând ca în intervalul 25-26 iulie să se depună eventualele contestaţii. Rezultatele finale vor fi afişate în ziua de 30 iulie.
 

Comentarii