Ateneul pleacă în turneu prin Moldova

luni, 21 august 2017, 17:43
1 MIN
 Ateneul pleacă în turneu prin Moldova

Începând de astăzi, Ateneul din Iaşi începe un turneu în patru dintre oraşele din zona Moldovei. Astfel, actorii ieşeni urmează să susţină două spectacole atât în Fălticeni, cât şi în Suceava, Botoşani şi Dorohoi, turneul urmând să se încheie pe data de 27 august. 

Astăzi, actorii Ateneului vor ajunge la Fălticeni, urmând să aibă loc reprezentaţia „Atenţie, aterizăm!“, în regia lui Daniel Oanoae. Spectacolul va începe la ora 17.00, la Centrul Cultural „Grigore Vasiliu Birlic“, în cadrul celei de-a VII-a ediţii a Festivalului Internaţional de Interpretare „Grigore Vasiliu Birlic“. Marţi, pe 22 august, de la ora 14.00, actorii Ateneului vor susţine spectacolul „Peter Pan“, în regia lui Iulian Sandu, în acelaşi loc. La Suceava, actorii ieşeni vor ajunge miercuri, urmând ca de la ora 17.00, în complexul comercial Iulius Mall, să se joace spectacolul de teatru „Peter Pan“, iar următoarea zi, în acelaşi loc şi de la aceeaşi oră, să se joace „Atenţie, aterizăm!“.

Botoşaniul va fi vizitat vineri, unde, de la ora 10.00, se va juca spectacolul „Peter Pan“, iar de la ora 18.00 „Atenţie, aterizăm!“, ambele reprezentaţii urmând să aibă loc pe Pietonalul Unirii. Duminică, pe 27 august, în ultima zi a turneului, se va juca, la Dorohoi, spectacolul „Peter Pan“. Reprezentaţia va începe de la ora 10.00, pe Pietonalul „Grigore Ghica“, iar de la ora 18.00 se va juca „Atenţie, aterizăm“.  

Comentarii