Au fost prinşi când au mers a treia oară la furat în biserica din Bârnova

joi, 01 iunie 2017, 01:50
1 MIN
 Au fost prinşi când au mers a treia oară la furat în biserica din Bârnova

Doi tineri din Bârnova au fost reţinuţi de către poliţie după ce au intrat pe un geam într-o biserică din localitate şi au furat banii colectaţi din vânzarea lumânărilor. Cei doi au intrat de mai multe ori, încurajaţi de faptul că în interior găsesc bani. 

„În noaptea de 20 spre 21 mai, cei doi tineri, ambii din comuna Bârnova ar fi pătruns în incinta bisericii din comuna Bârnova de unde au sustras suma de 170 de lei. Din această sumă, 120 de lei erau bani încasaţi din vânzarea lumânărilor, iar 50 de lei au fost luaţi din portofelul unei femei, lăsat pe o masă. Ulterior, în noaptea de 21 spre 22 mai, tinerii ar fi pătruns în incinta bisericii şi ar fi sustras 12 lei, bani rezultaţi tot din vânzarea lumânărilor“, a precizat Anca Vîjiac, din cadrul Poliţiei Iaşi. 

În seara zilei de 22 mai, în jurul orei 22, cei doi au fost surprinşi în timp ce ieşeau din biserică, însă cei doi erau cu „mâinile goale“ deoarece nu au găsit nimic de furat în interior. Unul dintre ei a fost reţinut pentru 24 de ore şi introdus în arestul poliţiei.

Comentarii