Au scăpat cu săpuneală

joi, 12 septembrie 2013, 01:50
2 MIN
 Au scăpat cu săpuneală

Jucătorii de la CSMS Iaşi nu vor fi penalizaţi după eşecul ruşinos din Cupă, de la Dorohoi, deşi antrenorul Costel Enache a fost foc şi pară după prestaţia lor de la Dorohoi. Cioranu nu va putea evolua în partida cu SC Bacău.

 
Furtuna iscată la CSMS Iaşi imediat după eliminarea ruşinoasă din Cupa României, consemnată marţi, ca urmare a eşecului înregistrat la Dorohoi, pe terenul unei echipe de Liga a III-a, şi-a mai pierdut din intensitate pe măsura scurgerii timpului. Imediat după joc, antrenorul principal Costel Enache, care şi-a desfiinţat jucătorii declarativ (“Aşa umilinţă groaznică nu am mai trăit. Dacă ar fi să le răspund jucătorilor pe măsura jocului pe care l-au făcut, ar însemna să-i jignesc. Eu trebuie însă să fiu decent, să le demonstrez altceva. Se pare că nu au educaţia fotbalistică necesară. Au intrat pe teren ca nişte vedete, plini de sine, aroganţi. Când credeam că-i cunosc, mi-au demonstrat că nu ştiam nimic despre ei. Jocul de azi a fost la limita între rea-voinţă şi neputinţă”) a decis să-i pedepsească la întoarcerea acasă, ţinându-i în cantonament, la stadion, în noaptea de marţi. După o nouă săpuneală, derulată ieri dimineaţă, jucătorii ieşeni au primit liber ieri după amiază, însă ar putea reveni iarăşi în cantonament astăzi, şefii clubului studiind aseară această variantă.
Mai liniştiţi pot fi jucătorii din punct de vedere financiar. Deşi Enache a anunţat că a întocmit un referat, pe care-l va înainta conducerii, cu propunerea de amendare a fotbaliştilor, acest fapt are şanse infime de a se realiza. Informaţia a fost anunţată de preşedintele CSMS, Florin Prunea, care, imediat după joc, îi ceruse tehnicianului un referat, pentru a aplica penalizări. “În Regulamentul de Ordine Interioară nu există prevederi pentru amenzi la un meci de Cupă. Nu cred că-i vom putea amenda pe jucători după prestaţia jenantă de la Dorohoi. Acum, trebuie ca ei să conştientizeze ce au făcut şi să-şi ia revanşa în jocul cu Bacăul, de sâmbătă” a explicat Prunea.

În vederea partidei de sâmbătă, cu SC Bacău, din etapa a II-a a Ligii a II-a de fotbal, CSMS are o nouă problemă de lot. Stoperul Codruţ Cioranu, care a fost înlocuit în minutul 12 al partidei de la Dorohoi, din cauza unei accidentări, a suferit o entorsă, care-l scoate din circuit pentru jocul de poimâine. În schimb, fundaşul dreapta Adrian Voicu a reluat antrenamentele, lucrând cot la cot cu coechipierii săi, şi ar putea debuta la CSMS într-un joc oficial. În ceea ce-l priveşte pe Iulian Vladu, prezenţa acestuia pe teren rămâne incertă, deşi recuperarea jucătorului de bandă stângă după accidentare decurge bine

Comentarii