Bărbatul care a lovit cu furca şi toporul un consătean din cauza calului rămâne în arest

vineri, 08 septembrie 2017, 18:00
1 MIN
 Bărbatul care a lovit cu furca şi toporul un consătean din cauza calului rămâne în arest

Judecătorii ieşeni au decis să menţină măsura arestului preventiv pe numele lui Adrian Prisăcaru. Acesta este acuzat de tentativă la omor după ce ar fi lovit violent, cu o furcă şi un topor, un consătean cu care se afla în conflict. În acelaşi dosar, un alt bărbat, Adrian Ciobanu, este cercetat sub control judiciar. 

În primă instanţă, un al treilea bărbat, Petru Marin, a fost şi el judecat. Cel din urmă a fost achitat însă de Tribunal. Potrivit anchetatorilor, povestea din spatele acestui dosar îşi are începutul în luna iulie 2016, atunci când un consătean a făcut un schimb de cai cu Adrian Prisăcaru, obligându-se să îi mai achite şi o diferenţă de 200 de euro. Pe 5 august, cei trei inculpaţi s-a întâlnit cu tatăl persoanei cu care Prisăcaru schimbase caii, întrebându-l pe acesta dacă fiul său este acasă şi întrebând despre datorie.

„După aproximativ 30 minute, inculpaţii s-au deplasat la locuinţa persoanelor vătămate. Aici, cu un topor şi cu o furcă, inculpatul Prisacaru Adrian a lovit persoanele vătămate, preponderent în zona capului. În timp de Marin Petru l-a prins cu braţele pe Lăcătuşu Constantin pentru a-l imobiliza, Prisacaru Adrian i-a aplicat câteva lovituri cu muchia toporului, la nivelul capului şi peste corp. În aceste împrejurări, victima a încercat să-şi protejeze capul cu braţul drept, fiindu-i secţionat un deget. Aducerea celor două persoane vătămate în imposibilitatea de a se apăra, a înlesnit sustragerea calului, de către Ciobanu Constantin Adrian“, au descris procurorii ieşeni fapta. 

 

 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii