Bucurie pentru 600 de copii sărmani. Proiectul unui preot le va lumina sărbătorile

vineri, 22 aprilie 2016, 15:17
2 MIN

„Dăruieşte Speranţă“, proiectul preotului ieşean Dan Damaschin, se apropie de final cu succes.

Campania umanitară derulată de preotul misionar de la Maternitatea „Cuza-Vodă“ se apropie de final. „Dăruieşte Speranţă“, proiectul părintelui Dan Damaschin, şi-a atins scopul şi peste 600 de copii săraci din judeţ vor primi în preajma Paştelui câte un pachet cu alimente şi câte unul cu cadouri. Minorii provin din familii numeroase şi se află în evidenţa preotului ieşean de câţiva ani, o parte fiind beneficiarii şi ai altor proiecte pe care pr. Damaschin le-a implementat.

În mai puţin de o lună de la deschiderea campaniei, preotul a reuşit să găsească peste 600 de „îngeri păzitori“ în Iaşi şi în alte oraşe ale ţării care să le aducă bucurie copiilor din judeţ obişnuiţi cu neajunsurile.

„Cele câteva camioane de produse adunate în magazia noastră reprezintă, pentru majoritatea copiilor ce vor fi vizitaţi zilele următoare, prilej de bucurie fără margini şi de speranţe într-o lume plină de iubire“, a arătat preotul Dan Damaschin

Prin proiectul „Dăruim Speranţă“, preotul a deschis online o listă cu peste 600 de copii, cu vârste cuprinse între 0 şi 18 ani, incluzând aici detaliile legate de vârsta, înălţimea sau greutatea minorului. Persoanele interesate să contribuie la ajutarea lor au donat bisericii minimum 50 de lei, bani din care voluntarii bisericii au cumpărat alimente pentru fiecare copil.

Comentarii