De Business

Punem punctul pe știi

Camera de Comerţ anunță o nouă conferință dedicată mediului de afaceri: Business rEvolution

marți, 14 martie 2017, 02:50
2 MIN
 Camera de Comerţ anunță o nouă conferință dedicată mediului de afaceri: Business rEvolution

Prima conferinţă la Iaşi din seria „Business rEvolution” va avea loc pe 21 martie, anunţă Camera de Comerţ şi Industrie, partener al Doingbusiness.ro, organizatorul evenimentului. Reuniunea este deja cu tradiţie la nivel naţional, aflându-se la cea de-a şaptea ediţie consecutivă, fiind organizat anual în principalele oraşe din ţară.

„Business rEvolution – Dezvoltare, Digitalizare şi Management Performant” are ca scop susţinerea companiilor şi a managerilor, pentru o dezvoltare accelerată şi sănătoasă. „Anul 2016 a fost cel în care «foarte improbabilul» a devenit realitate. Fie că vorbim despre Brexit, fie despre rezultatul alegerilor din Statele Unite, ne referim la evenimente care au putut fi greu anticipate sau chiar deloc. Ca rezultat, lumea şi deci economia se schimbă. Ne aflăm în pline discuţii privind împărţirea Uniunii Europene în funcţie de performanţă, peste care se adaugă provocările economice interne precum presiunile pentru majorarea preţului forţei de muncă şi presiuni pentru scumpirea finanţării. În acest context, în care factorii de producţie esenţiali precum munca şi capitalul sunt supuşi unor presiuni fantastice, suntem ferm convinşi că soluţia pentru antreprenorii români este, mai mult decât oricând, de dezvoltare prin digitalizare şi management performant. Asta vom demonstra în 2017 în Business (r)Evolution”, a declarat Dumitru Ion, CEO Doingbusiness.ro.

Moderatorul conferinţei va fi cunoscutul jurnalist economic Radu Soviani. Printre speakerii evenimentului se numără: Răzvan Ionescu (director marketing segment business – Telekom România), Paul Butnariu (preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie Iaşi), Dana Tudor Tănase (managing partner, Creative & Bright), Elena Badea (managing partner, Valoria Business Solutions), Dumitru Ion (CEO, Kompass România). „Recomandăm companiilor, indiferent de domeniul în care activează sau dimensiunea actuală a afacerii,  să fructifice această oportunitate de a participa la o conferinţă de la care pot reţine soluţii concrete de dezvoltare pe termen lung”, a declarat Sorin Gheorghiu, director în cadrul Camerei de Comerţ şi Industrie Iaşi. Participarea la conferinţă este gratuită, dar condiţionată de confirmare prealabilă. Persoanele interesate sunt îndemnate să se înscrie din timp întrucât, pentru a păstra un caracter interactiv, locurile sunt limitate. Detalii şi înscrieri puteţi găsi pe www.cciasi.ro şi new.doingbusiness.ro/evenimente. 

 

 

Comentarii