Cântăreaţa americană Ciara a devenit mamă pentru a doua oară

duminică, 30 aprilie 2017, 09:30
1 MIN
 Cântăreaţa americană Ciara a devenit mamă pentru a doua oară

Cântăreaţa Ciara a devenit mamă pentru a doua oară, după ce artista americană a născut, vineri, o fetiţă care se va numi Sienna Princess Wilson, informează contactmusic.com.

Vedeta americană, în vârstă de 31 de ani, şi soţul ei, jucătorul de fotbal american Russell Wilson, au confirmat informaţia şi au confirmat numele fiicei lor prin intermediul unor mesaje publicate pe Instagram. Ciara şi Russell Wilson s-au căsătorit în Marea Britanie în iulie 2016. Cei doi şi-au anunţat logodna în martie 2016, după o relaţie de un an.

Cântăreaţa americană are şi un fiu, Future Zahir Wilburn, în vârstă de doi ani, din relaţia cu un fost partener de viaţă, rapperul Future. Cântăreaţă şi model, Ciara şi-a făcut debutul solo în muzică, în 2004, cu albumul ”Goodies”. Au urmat cinci materiale de studio, cel mai recent, ”Jackie”, fiind lansat în 2015. Anul trecut, ea a prezentat gala premiilor Grammy, împreună cu Ludacris. Ciara a apărut şi în trei producţii de cinema şi televiziune, în 2012. A fost recompensată cu mai multe premii, între care MTV Video Music şi un Grammy.

Russell Wilson, în vârstă de 28 de ani, este un jucător al echipei Seattle Seahawks din Liga Naţională de Fotbal american (NFL). Sportivul a fost căsătorit cu Ashton Meem în perioada 2012-2014.

Comentarii