CARAVANA VERACOMP ajunge la IASI

marți, 24 noiembrie 2015, 11:41
2 MIN

Dupa ce saptamana trecuta a oprit la Sibiu, „Caravana VERACOMP” ajunge in aceasta saptamana la Iasi. Proiectul „Caravana Veracomp” este un program dedicat retelei de parteneri din tara, iar obiectivul acestuia consta in a facilita partenerilor din tara accesul la tehnologiile din portofoliul Veracomp. 

Alegerea oraselor din harta Caravanei Veracomp a pornit pe de o parte de la un clasament Forbes realizat in 2015, care nominaliza centrele de business si educationale cele mai importante din tara, dar in egala masura a tinut cont de solicitarile partenerilor Veracomp, integratori de solutii IT specializate. Veracomp va fi astfel, alaturi de reprezentati ai producatorului Fortinet la Iasi, marti, 24 noiembrie, cand isi propune sa ofere specialistilor IT din zona o perspectiva cat mai completa asupra avantajelor tehnologice oferite de solutiile IT de nisa si asupra modului in care acestea pot optimiza infrastructura si procesele din cadrul companiilor si institutiilor.
 
„Obiectivul principal urmarit  este de a ne cosolida reteaua de parteneri de la nivelul tarii, punand la dispozitia acestora cunostintele si expertiza pe care le-am dobandit in peste 8 ani de lucru efectiv si de proiecte construite cu solutii IT de nisa. Uneori, este vorba de expertiza si cunostinte tehnice; alteori – pur si simplu de management de proiect sau de informatii critice privind pozitionarea brandurilor pe care le avem in portofoliu,” declara Catalin Matei, CEO Veracomp.
 
Caravana Veracomp a debutat in acest an cu doua evenimente dedicate partenerilor – primul in Sibiu, pe 18 noiembrie si al doilea in Iasi, pe 24 noiembrie. Caravana Veracomp isi va continua drumul prin orasele tarii si in 2016, cand va ajunge alaturi de reprezentantii Polycom in Costanta si in Cluj.
 
Pentru mai multe detalii privind programul si accesul la eveniment, va puteti adresa organizatorilor, la telefon 021.529.8203 sau e-mail marketing@veracomp.ro
 
Veracomp Europe a fost infiintat in 2007, iar de atunci a inregistrat o evolutie permanent ascendenta. In prezent are o retea extinsa de parteneri specializati, cu prezenta la nivelul intregii tari, carora le asigura un portofoliu variat de solutii de securitate, networking, stocare si telecomunicatii, suport tehnic, presales si educational. Pentru mai multe detalii, vizitati www.veracomp.ro
 
 
 

Comentarii