Casa Andreei Marin, călcată de hoți

sâmbătă, 22 august 2015, 12:56
1 MIN
 Casa Andreei Marin, călcată de hoți

Casa Andreei Marin a fost azi-noapte sparta de hoti. Autorii faptei au fost la curent, cel mai probabil, cu programul vedetei si a sotului ei, Tuncay, astfel ca au actionat exact in momentul in care Andreea Marin se afla in avion, iar turcul era la cabinet.

Hotii au intrat în casa si au actionat in doar cinci minute, așa cum arată camerele de supraveghere, luând bijuterii de valoare medie de 1000 de lei.
 
Imediat ce Tuncay Ozturk si Andreea Marin s-au întors acasă si au observat ca locuinta era răvășită, au anuntat politia. Oamenii legii au deschis o amplă anchetă.
 
"Mi se pare cel putin ciudat ca atacul hotilor de azi-noapte vine dupa seria de articole pline de speculatii neadevarate, aparute ieri in presa si preluate de televiziuni. (…) Din fericire, hotii nu au avut ce sa fure de mare valoare, pentru ca nu detin bijuterii scumpe si nu ascund comori in propria casa. Nu am facut niciodata parada cu bunurile pe care le detin, de exemplu, am aceeasi masina de multi ani de zile, nici nu intentionez sa o schimb pentru ca nu tin sa fiu la moda cu noile aparitii, iar in casa nu tin niciodata, din principiu, sume mari de bani, ci doar necesarul pentru viata cotidiana", a declarat Andreea Marin pentru agentiadepresamondena.com.
 
Aceasta a adăugat: "Pentru ca sunt persoana publica, am avantajul de a purta uneori bijuterii scumpe la evenimente, dar nu pentru ca imi apartin, ci pentru ca anumite branduri mi le pun la dispozitie punctual. Asadar, hotii acum s-au lamurit ca nu merita efortul".

Comentarii