Ce locuri de muncă sunt scoase la concurs în instituţiile de stat din Iaşi?

luni, 13 martie 2017, 02:50
1 MIN
 Ce locuri de muncă sunt scoase la concurs în instituţiile de stat din Iaşi?

Mai multe instituţii publice ieşene au lansat, în ultima săptămână, concursuri pentru recrutarea de personal. În mediul administrativ, un loc de muncă este disponibil inclusiv la Primăria Iaşi, respectiv de consilier superior în cadrul Serviciului Finan­ciar de la Direcţia Generală Eco­no­mică şi Finanţe Publice Locale. 

Alte două primării care organizează concursuri sunt din Ciorteşti (un inspector debutant şi un guard) şi Vlădeni (un tractorist, un zidar şi un sudor). În acelaşi timp, la Poliţia Locală Iaşi va fi angajat un consilier la Com­par­timentul Administrativ. În sistemul de învăţământ sunt disponibile locuri de muncă la Universitatea „Al.I. Cuza“ (un secretar-şef facultate), Universitatea Tehnică „Gh. Asachi“ (un administrator debutant), Colegiul Naţional „Costache Negruzzi“ (un inginer de sistem, doi îngrijitori şi un paznic), Şcoala Gimnazială Cozmeşti (un fochist) şi la Liceul Special „Moldova“ din Târgu Frumos (un muncitor calificat spălătorie).

În sectorul sanitar, instituţiile care au lansat concursuri de angajare sunt Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie (doi asistenţi medicali, doi registratori medicali şi două infirmiere), Spitalul Clinic de Recuperare (un registrator medical) şi Direcţia de Asistenţă Comunitară (un asistent medical). Detalii complete despre fiecare job în parte pot fi consultate pe portalul guvernamental de profil: posturi.gov.ro. 

 

 

Comentarii