Cea mai denaturată mamă din judeţ a fost prinsă de poliţişti tocmai în Sicilia, la Palermo

vineri, 03 octombrie 2014, 01:56
1 MIN
 Cea mai denaturată mamă din judeţ a fost prinsă de poliţişti tocmai în Sicilia, la Palermo

Elena Perju este condamnată la cinci ani de închisoare după ce şi-a bătut în mod repetat copiii. Unul dintre aceştia, de cinci ani, a fost ucis în bătaie de concubinul femeii. La audieri, Perju i-a luat apărarea iubitului.

Autorităţile din Italia au reţinut-o zilele trecute pe femeia care are pe conştiinţă moartea propriului fiu, de numai cinci ani. Elena Perju a fost descoperită în oraşul italian Palermo, din Sicilia. În ţară, ea fusese condamnată la cinci ani de închisoare pentru rele tratamente aplicate minorului. În perioada următoare aceasta urmează să fie extrădată în România.

„În fapt, instanţa a reţinut că aceasta, pe parcursul unei lungi perioade de timp, prin folosirea de violenţe în mod repetat exercitate asupra co­pi­lului propriu, născut în anul 2008, prin ne­asigurarea hranei corespunzătoare, a îm­bră­cămintei, dar şi prin lipsa de intervenţie la momentul în care minorul era agresat de concubinul său, a pus în pericol grav dezvoltarea fizică şi intelectuală a copilului. Atitudinea pasivă a condus la un atac din partea concubinului asupra minorului, soldat cu decesul acestuia (faptă petrecută în cursul anului 2013, în comuna Bălţaţi, judeţul Iaşi)“, au precizat reprezentanţii Ins­pectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi.

Con­cubinul femeii, Ionel Totoi, a fost condamnat definitiv la închisoare pe viaţă pentru uciderea copilului de cinci ani.
 

Comentarii