Cea mai simpla prajitura. Pregateste un brownie cu numai 2 ingrediente

duminică, 29 iunie 2014, 14:00
1 MIN
 Cea mai simpla prajitura. Pregateste un brownie cu numai 2 ingrediente

Cu o crema tartinabila de ciocolata si cateva oua poti obtine cel mai bun desert pe care l-ai incercat vreodata. Iti dam cea mai simpla reteta de brownie pe care sa o testezi.

Prajiturile nu trebuie sa fie complicate, cu retete lungi si numerosi pasi de urmat. Pentru reteta de brownie pe care o avem nu ai nevoie de creion si hartie pentru ca nu ai nevoie decat de 2 ingrediente.

Nici noi n-am crezut initial ca se poate sa obtii o prajitura fara faina si fara zahar, fara praf de copt sau unt. Reteta initiala a fost descoperita pe site-ul The Kitchn, apoi dupa mai multe reprize de cautari pe internet am mai gasit retete asemanatoare si la alti bloggeri straini: Tasty Kitchen si Kirbie Cravings au aceleasi idei.

Un brownie facut doar din crema tartinabila de ciocolata (din cele pe care le gasesti la magazin) si oua batute este un desert rapid, fara gluten, perfect de pregatit pentru multe portii. Singurul secret de tinut minte este sa bati bine ouale, pana cand aproape ca isi tripleaza volumul. Asta va da volum prajiturii , ii va pastra interiorul umed si crusta crocanta la suprafata.

Brownie cu 2 ingrediente (pentru 9 portii): 4 oua, 240g crema de ciocolata tartinabila

Comentarii