Cele mai simple moduri de a-i oferi volum părului

joi, 29 septembrie 2016, 10:36
3 MIN
 Cele mai simple moduri de a-i oferi volum părului

Dacă te numeri printre persoanele cu un păr subţire şi rar, avem veşti bune: noi am descoperit 10 moduri simple prin care-i poţi oferi părului tău volum în fiecare zi fără prea mult efort.

Jonglază cu lungimea părului. De cele mai multe ori, stiliştii recomandă ca persoanele care au un păr subţire să nu poarte părul mai lung de umeri, având în vedere că părul scurt oferă impresia unui păr plin de volum şi des. De asemenea, părul de această dimensiune este mult mai uşor de aranjat.

Optează pentru o coafură în scări.  O altă coafură care te poate ajuta foarte mult  să obţii impresia unui păr plin de volum este cea a tunsorii în scări. Avantajul ecestei tunsori este că se potriveşte oricăruit tip de păr şi formă a feţei.

Adaugă puţină culoare. Poţi oferi volum părului  nu doar cu ajutorul tunsorilor, ci şi a culorilor pe care le alegi. Optează pentrudiferite nuanţe ale unei singure culori şi vei obţine un rezultat spectaculos.

Spală părul corect. Chiar şi spălarea părului poate face diferenţa când vine vorba de volum, iar pentru a-l putea obţine, există câteva reguli pe care nu trebuie să le încalci:

Aplică şampon doar la rădăcină, apoi întinde-l şi pe lungimea părului. Vârfurile vor fi întotdeauna mai uscate şi mai încurcate aşa că, nu freca părul.

 Aplică o mască sau un balsam pentru păr pe întreaga lungime a părului.

 Spală-ţi părul regulat. În felul acesta, îţi vei îmbunătăţi circulaţia sângelui şi vei scăpa de celulele moarte.

 Încearcă să nu-ţi speli părul în fiecare zi. În felul acesta vei îndepărta stratul protector al părului şi va deveni mai slab.

Evită să foloseşti prea multă spumă de păr. Excesul de produs de styling poate face părul să fie mai lipicios şi mai greu şi, în felul acesta, nu vei putea obţine volumul pe care ţi-l doreşti. Pentru părul scurt, alege să aplici produs cât dimensiunea unei nuci, iar pentru părul mediu, cât dimensiunea unui gălbenuş de ou. Cât despre părul foarte lung, produsul trebuie să fie în cantitate cât dimensiunea unei mingi de tenis.

Foloseşte şampon uscat. Şamponul uscat este ideal pentru persoanele care nu au timp să-şi spele părul sau să-l coafeze. Acesta îndepărtează impurităţile de la rădăcină şi oferă volum. Acelaşi efect poate fi obţinut şi cu ajutorul pudrei de talc.

Usucă părul cu capul în jos. Chiar şi cu un foehn obişnuit poţi obţine un păr plin de volum. Tot ce trebuie să faci este să usuci părul cu capul în jos, astfel aerul cald fiind îndreptat mai mult spre rădăcină.

One.ro

Comentarii