De Business

Punem punctul pe știi

Centric IT Solutions vrea să îşi dubleze numărul de angajaţi la biroul din Iaşi

marți, 08 decembrie 2015, 02:50
2 MIN
 Centric IT Solutions vrea să îşi dubleze numărul de angajaţi la biroul din Iaşi

 Compania olandeză furnizoare de soluţii software Centric IT Solutions şi-a mărit spaţiul de birouri închiriat în interiorul ansamblului urbanistic Palas şi intenţionează să îşi dubleze numărul de angajaţi în următorii trei ani. Centric IT Solutions este prezentă în clădirile de birouri United Business Center (UBC) din 2012 şi numără 200 de angajaţi.

Pentru a-şi consolida operaţiunile, oficialii companiei au decis să închirieze o suprafaţă adiţională de 1.700 mp necesară planului de mărire a efectivului de salariaţi cu alte 200 de persoane, astfel că în prezent are închiriată o suprafaţă de 4000 mp birouri. „Pentru Centric, următorii ani vor fi, cu siguranţă, inspiraţi de sloganul «Connect, engage, succeed». Intenţionăm să ne extindem prin oameni competenţi, care aderă la cultura noastră organizaţională, iar dublarea numărului de angajaţi este o provocare în contextul pieţei actuale de IT. În acelaşi timp, dorim să le oferim clienţilor noştri soluţii optime şi să nu facem rabat la calitate. Aceasta presupune să ne implicăm, să fim proactivi şi să înţelegem nevoile acestora, prezente şi viitoare. Nu în ultimul rând, pentru a reuşi avem nevoie de o strategie bine definită. Şi aici vorbim de direcţii noi, în care vom investi constant: R&D, Cyber Security, Cloud şi DevOps”, a declarat Andrei Spitelnicu, Operations Manager Centric IT Solutions.

Centric IT Solutions este parte a grupului Centric International, care oferă servicii IT, financiare, precum şi soluţii în domeniul ingineriei şi al consultanţei. Sediul central se află în Olanda, dar compania are deschise birouri în 10 ţări, ce găzduiesc aproximativ 5.000 de angajaţi. Printre clienţii Centric IT Solutions se numără TNT, ING Bank, Ernst & Young, Lafarge, Office Depot, Reckitt Benckiser, Decathlon şi Emerson Process.  În Iaşi şi în Cluj Napoca, clădirile UBC includ 80.000 mp de birouri clasa A, alţi 155.000 mp fiind în construcţie, din care 24.000 mp la Iaşi.  

 

Comentarii