Centrul de Excelenţă Iaşi caută elevi buni la matematică

joi, 17 septembrie 2015, 19:39
1 MIN
 Centrul de Excelenţă Iaşi caută elevi buni la matematică

Elevii de clasa a III-a şi a IV-a care doresc să se înscrie la Centrul de Excelenţă Iaşi, la cursul de matematică, o pot face în perioada 21-25 septembrie, la secretariatul Colegiului „Costache Negruzzi“.

Aici va avea loc un concurs de selecţie pe 26 septembrie, de la ora 9, cu o probă de 90 de minute.

„La Centrul de Excelenţă Iaşi, în anul şcolar 2015-2016, se vor organiza activităţi de pregătire a elevilor din clasele a III-a şi a IV-a, la matematică. Se vor constitui câte 2 grupe la fiecare nivel, formate din câte 25 de elevi. Intrarea elevilor în săli va fi permisă până la ora 8.30. Elevii se vor legitima cu carnetul de elev cu poză, vizat pentru anul şcolar curent“, a precizat Vasile Sorohan, directorul Centrului de Excelenţă.

Înscrierile au loc între orele 13-15 şi se fac cu ajutorul unei fişe de înscriere, ce poate fi descărcată de pe site-urile www.isjiasi.ro şi www.colegiulnegruzzi.ro. De asemenea, fişa de înscriere poate fi solicitată la secretariatul şcolii de provenienţă sau la secretariatul Colegiului „Costache Negruzzi“ Iaşi. Pentru mai multe detalii puteţi suna la secretariatul Centrului, la numărul de telefon: 0745/989.507.

 

Comentarii