De Business

Punem punctul pe știi

Clădirea UBC 6 de la Palas Iasi, premiată de revista Forbes

vineri, 03 martie 2017, 02:50
2 MIN

Compania IULIUS, deţinută de omul de afaceri ieşean Iulian Dascălu, a primit premiul pentru „Cel mai inovator proiect în pieţele secundare”, în cadrul Galei Forbes Best Office Buildings. Distincţia a fost oferită companiei pentru clădirea United Business Center (UBC) 6 din ansamblul Palas Iaşi. 

Evenimentul, organizat de Revista Forbes România, s-a desfăşurat la începutul acestei săptămâni, la Bucureşti, fiind dedicat celor mai importante proiecte imobiliare pe segmentul clădirilor de birouri din România. „Clădirea UBC 6 din ansamblul Palas Iaşi a fost inaugurată în vara anului trecut, compania UniCredit Business Integrated Solutions fiind principalul chiriaş, care ocupă o suprafaţă de 7.800 din cei 9.300 de metri pătraţi închiriabili ai clădirii. Imobilul a fost proiectat special pentru UniCredit Business Integrated Solutions şi, datorită design-ului interior inovator şi dotărilor tehnice de ultimă generaţie, constituie unul dintre cele mai moderne şi eficiente spaţii de lucru din România”, a precizat Adelina Paisa, specialist relaţii publice în cadrul companiei IULIUS.

Pe segmentul office, compania patronată de Iulian Dascălu deţine, la nivel naţional, nouă clădiri clasa A, cu o suprafaţă totală închiriabilă de peste 106.000 metri pătraţi, dezvoltate sub brandul „United Business Center” (UBC). Potrivit oficialilor IULIUS, pentru cele nouă imobile office, compania are semnate parteneriate cu peste 50 de companii, în sediile cărora lucrează aproximativ 7.800 de angajaţi. În ultimele 12 luni, suprafaţa de birouri din portofoliul operaţional al companiei a crescut cu 42.000 de metri pătraţi, odată cu finalizarea imobilelor UBC 6 şi UBC 5 (15.000 metri pătraţi) din Palas Iaşi şi a UBC 2, prima clădire office din ansamblul Openville Timişoara, cu o suprafaţă de 18.000 de metri pătraţi. „Tot aici, compania are în dezvoltare o suprafaţă totală office de aproximativ 130.000 de metri pătraţi, în ceea ce va deveni principalul centru de business din vestul ţării”, a conchis Paisa.  

 

 

Comentarii