De Business

Punem punctul pe știi

Compania Optima anunţă că va angaja 100 de persoane la biroul din Iaşi

miercuri, 17 mai 2017, 01:50
1 MIN
 Compania Optima anunţă că va angaja 100 de persoane la biroul din Iaşi

Compania de outsourcing Optima, cu capital majoritar românesc şi operaţiuni consistente pe piaţa ieşeană de profil, a înregistrat în primele trei luni din 2017 afaceri de peste 3,3 milioane lei. Cifra afacerilor din primul trimestru din acest an este cu 20% mai mare faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, au menţionat oficialii companiei.

„Prioritatea în acest an este dezvoltarea resursei umane. Investim în oameni cu încredere şi optimism. La sfârşitul anului trecut, am semnat un acord de finanţare prin care statul ne va sprijini să creăm 100 de noi locuri de muncă la biroul din Iaşi, în următorii doi ani. Continuăm dezvoltarea regională şi vom deschide, în curând, un nou birou în ţară”, a declarat Daniel Mereuţă, director general Optima.

Anul acesta, compania Optima operează majorări salariale pentru posturile entry-level, de până la 15%. „Fiecare angajat entry-level ajunge să primească o majorare de aproximativ 10% la 3 luni de la angajare, în funcţie şi de performanţe, evident. Anul acesta, majorăm salariile cu până la 15% pentru mai bine de jumătate din colegii noştri, în funcţie de nivelul de performanţă”, a adăugat Mereuţă.  

 

 

Comentarii