De Business

Punem punctul pe știi

Concedii cu preţuri reduse pentru ieşeni, la Târgul de Turism de la Palas

joi, 16 martie 2017, 02:51
1 MIN
 Concedii cu preţuri reduse pentru ieşeni, la Târgul de Turism de la Palas

Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism din România (ANAT) organizează la Palas Mall Iaşi, în perioada 17-19 martie, Târgul de Turism „Vacanţa”, cel mai mare eveniment de profil din Nord-Estul ţării, în cadrul căruia, susţin organizatorii, pachetele de concedii vor avea reduceri între 10 şi 30%. 

La târg vor participa zeci de agenţii de turism, hotelieri, companii aeriene, cu oferte către destinaţii de vacanţă din ţară şi străinătate. Ieşenii care îşi doresc un concendiu mai deosebit pot primi sfaturi pentru pachete personalizate direct de la specialişti în domeniu.

„Este cea de-a V-a ediţie a târgului de turism şi ne-am propus să venim în întâmpinarea vizitatorilor cu pachete de vacanţă complete şi cât mai diverse. Şi anul acesta menţinem preţurile cât mai scăzute, fiind încă în perioada de early booking. Sunt zeci de destinaţii de vacanţă pentru care se anunţă oferte: Turcia, Spania, Grecia şi altele mai mult sau mai puţin exotice. Principalele destinaţii de vacanţă de vară sunt: Grecia Continentală cu Riviera Olimpului şi Halkidiki, Grecia Insulară cu Rhodos, Thasos, Creta, Corfu, Zakinthos, Skiathos şi Lefkada. Vor fi foarte multe oferte pentru Turcia, România, Spania, Italia, Croaţia, Muntenegru şi Portugalia”, a declarat Alexandru Nănescu, preşedinte regiunea de Nord-Est ANAT. Târgul poate fi vizitat zilnic în intervalul orar 10-22, accesul fiind gratuit.  

Comentarii